Derksen maakt ‘bakvis’ Noa Vahle plots met de grond gelijk

Foto: Derksen maakt ‘bakvis’ Noa Vahle plots met de grond gelijk

Johan Derksen stond toch een beetje bekend als de ‘begeleider’ van Noa Vahle, samen met Hélène Hendriks. Maar de analist schuwt kritiek op zijn protegé ook zeker niet. In aflevering 1 van het nieuwe seizoen van Vandaag Inside haalde De Snor plots genadeloos uit naar Vahle.

‘Ze zit erbij als een bakvis en nu roept men dat ze saai is. Ja, dat is ook zo!’

“Noa is aan de beurt steeds en ik heb haar al gewaarschuwd van: ‘Ga nou niet overal zitten'”, opent Derksen in de talkshow. “Bij De Oranjewinter zat ze weer als bakvis tussen al die oude mannen en dat is geen gezicht. En nu wordt ze kwalijk genomen dat ze saai is. Nou, daar is geen speld tussen te krijgen…” Wilfred Genee schrikt duidelijk van de sneer. “Wat is dit nou!?”

Derksen vervolgt: “Ja, de hele familie, buiten Johnny om, is saai. Johnny is een beetje rock and roll, maar de rest van de familie De Mol ruikt naar spruitjes. Die zijn zo saai als wat.” Genee stelt dat de storm aan kritiek indirect is begonnen bij Derksen zelf. “Je zei ook dat ze niet te veel tegen de familie moet aan schurken. Dat had jij ook als advies gegeven.”

‘Ze voegt daar niks toe’

Bargast Merel Ek verdedigt Vahle: “Nee, helemaal niet. En bakvis? Dat is toch juist goed dat ze tussen allemaal oude mannen gaat zitten?” Derksen countert: “Ja, maar ze voegt daar niks toe. Dan zit ze er maar en dan denkt de buitenwereld: ze zit daar omdat ze bij de familie De Mol hoort.”

“Ze heeft alle kritiek van Nederland over zich heen gehad omdat ze in het blad bij haar moeder ging staan en dan een week later ga je in Ik Hou Van Holland zitten, wat een schijtlollig programma is, waar een meisje dat net begint helemaal niet in hoort”, vervolgt Derksen. “Daar doen allemaal door de wol geverfde tv-mensen aan mee. Dan zegt de hele meute weer: ja, omdat het een De Mol is. En het is voor haar carrière ook niet goed. Je moet een beetje gas terugnemen.”

Eens met Derksen?

  • Ja
  • Nee
1845+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie