Derksen gooit Eus Akyol keihard voor de bus

Foto: Derksen gooit Eus Akyol keihard voor de bus

Johan Derksen heeft zijn vraagtekens gezet achter de uitspraken van Özcan Akyol over een filmpje waarop grensoverschrijdend gedrag van Matthijs van Nieuwkerk te zien zou zijn. Eus claimde dat hij zelf ook de beelden heeft gezien.

Twijfels over claim Özcan Akyol over filmpje Matthijs van Nieuwkerk

Filmkenner René Mioch is de enige die heeft verteld dat hij ‘iemand kent die het filmpje zegt te hebben gezien’, verder weet heel Hilversum en omstreken van niets. “Ik vraag me af of er wel een filmpje is: iedereen zoekt, maar niemand vindt”, reageert Derksen in Vandaag Inside.

“Nee, maar René Mioch had gehoord dat iemand het gezien had. Ja, wat moeten we daar nou mee?” Chris Woerts denkt juist wél dat er beelden zijn: “Ik denk dat RTL het wel gezien moet hebben, want anders gaan ze hem niet nog eens extra schorsen.”

Wilfred Genee twijfelt ook. “Als iemand met zo’n filmverhaal komt en niemand ziet zo’n filmpje en iedereen gaat erover speculeren…” Derksen is bang dat Akyol heeft gelogen. “Iedereen is nu op jacht naar het filmpje en voor hetzelfde geld bestaat het filmpje niet.” René van der Gijp besluit: “Hij heeft het filmpje gezien. Dan ga ik er toch van uit dat het er is…”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Denk jij dat er een filmpje is?

  • Ja
  • Nee
3105+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie