Deisler zet per direct punt achter voetballoopbaan

Soccernews

[img align=left]uploads/deisler, sebastian.jpg[/img]De voetballoopbaan van Sebastian Deisler is ten einde. De 27-jarige middenvelder van Bayern München heeft per direct een punt gezet achter zijn carrière. De Duitser kampt al jaren met knieproblemen en psychische klachten. In vierenhalf seizoen speelde hij slechts 62 competitieduels voor de Zuid-Duitsers. Bij ‘Das Rekordmeister’ stond Deisler nog tot medio 2009 onder contract.

“Het was geen besluit dat ik van de ene op de andere dag heb genomen”, aldus Deisler tijdens een speciale persconferentie. “Ik heb mezelf steeds weer gekweld om terug te komen. Maar ik heb geen vertrouwen meer in mijn knie. Ik speel niet meer met het goede gevoel, alleen maar op halve kracht. Daar heeft niemand wat aan.”

De carrière van Deisler begon in 1998 bij Borussia Mönchengladbach. Via Hertha BSC belandde hij in 2002 bij Bayern München. Bij de club van Roy Makaay en Mark van Bommel kon de international de psychische druk niet aan en werd hij behandeld voor depressies. Daarnaast moest hij verschillende keren onder het mes vanwege knieproblemen.

“De beslissing van Deisler valt me zwaar”, “We hebben er alles aan gedaan en betreuren deze stap enorm. Maar hij kan op ieder moment bij ons terugkeren.” liet manager Uli Hoeness van Bayern weten.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie