Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Daily Mirror: Ajax sluit belangrijk akkoord

Foto: Daily Mirror: Ajax sluit belangrijk akkoord

Volgens The Daily Mirror heeft Ajax de opvolger van directeur voetbalzaken Marc Overmars eindelijk binnen. Althans, de Amsterdammers zouden er inmiddels uit zijn met Julian Ward over een langlopend contract. De beleidsbepaler komt over van Liverpool en gaat hoogstwaarschijnlijk per 1 juli aanstaande aan de slag in de Johan Cruijff ArenA.

Ajax en Julian Ward sluiten akkoord

Het Algemeen Dagblad maakte een paar dagen geleden al bekend: “Ajax en Ward zijn inmiddels aanbeland bij de contractonderhandelingen, verzekeren ingewijden. Aan de lange zoektocht naar een nieuwe voetbalbaas lijkt daarmee eindelijk een eind te komen bij Ajax. De clubleiding van Ajax voert ook nog gesprekken met het technisch duo Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar, maar duidelijk is dat Ward op poleposition ligt om de komende weken te worden aangesteld in de hoofdstad.”

Nu zijn de beide partijen er dan ook daadwerkelijk uit, volgens The Daily Mirror in ieder geval. Eerder gooiden de Amsterdammers overigens een balletje op bij Michael Edwards, de voorganger van Ward op Anfield Road. Toen de één het stokje overdroeg aan de ander bij The Reds zei Edwards (die Ajax overigens nul op het rekest gaf): “Ik weet dat ik Liverpool niet in betere handen kan achterlaten. Julian heeft gedurende vele jaren een palet aan vaardigheden voor deze rol opgebouwd en ik wil vooral zijn uitstekende werk waar hij zes jaar geleden mee begon bij het opzetten van onze (ver)huurafdeling benadrukken.”

Ward haalde Díaz en Núñez

De ‘nieuwe Ajax-td’ sloot een behoorlijk aantal deals voor Liverpool, aldus het AD: “Zo was Ward verantwoordelijk voor het losweken van de Colombiaanse vleugelspits Luis Díaz (Porto) en de Portugese aanvallende middenvelder Fabio Carvalho (Fulham). Daar kwam na zijn promotie een nog grotere deal bij, toen Liverpool andere topclubs aftroefde in de strijd om spits Darwin Núñez. Uit die transfers bleek ook dat Ward een nauwe band onderhoudt met topmakelaar Jorge Mendes.”

Is dit de juiste man?

  • Ja
  • Nee
1239+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie