Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Cillessen verrast met transfer en sluit carrière niet af bij NEC’

Foto: ‘Cillessen verrast met transfer en sluit carrière niet af bij NEC’

Jasper Cillessen staat mogelijk voor een terugkeer naar Spanje. Las Palmas zou de Nederlandse keeper al bijna binnen hebben, maar NEC ontkent dat er een akkoord is.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Jasper Cillessen zou dichtbij move naar Las Palmas zijn, NEC ontkent akkoord

De eilandbewoners hengelen naar de diensten van de inmiddels 35-jarige Cillessen. Sander Janssen van Voetbal International schrijft op X dat er in Spanje al melding wordt gemaakt van een akkoord tussen Las Palmas en NEC. De clubwatcher deed vervolgens navraag in Nijmegen, maar de clubleiding ontkent dat er sprake van een akkoord is. Er wordt wel veel geïnformeerd naar spelers, meldt men.

Toch nog een transfer?

Het lijkt voor Cillessen de laatste kans om nog een move te maken. Mocht het daadwerkelijk komen van een transfer, zal de Nijmegenaar zijn carrière vermoedelijk niet afsluiten bij zijn jeugdliefde. Hij keerde een kleine twee jaar terug in De Goffert, waar hij nog veel meemaakte. Na een mindere periode, en ook veel kritiek op zijn persoon, liep hij het WK in Qatar mis. Dit seizoen kwam er sportieve revanche en kende NEC een topjaar met het halen van de bekerfinale en een plek in de subtop. Desondanks is Cillessen er ook op het EK deze zomer niet bij.

Cillessen keepte tussen 2016 en 2022 al in Spanje. Eerste drie jaar bij FC Barcelona, om vervolgens de stap te maken naar Valencia. Hij kwam bij deze clubs tot respectievelijk 32 en 57 duels. Met Las Palmas – de nummer zestien van het voorbije LaLiga-seizoen – komt er mogelijk een derde Spaanse club in dat rijtje. Cillessen heeft nog één jaar contract bij NEC.

Moet hij dit nog doen?

  • Ja, mooie stap
  • Nee, lekker afsluiten bij NEC
6078+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie