Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Brazilië klopt Chili met duidelijke cijfers

Soccernews

[b]Chili – Brazilië 0-3[/b]
Brazilië heeft zondagavond goede zaken gedaan voor de WK-kwalificatieronde. De nationale equipe van bondscoach Dunga zegevierde op vijandelijk terrein tegen Chili (0-3). Sevilla-spits Luis Fabiano was de grote man aan Braziliaanse zijde met twee treffers.

Het was de thuisploeg die als beste uit de startblokken kwam. De Chilenen creëerde echter weinig grote kansen, waardoor het de bezoekers waren die tegen de verhouding in op een 0-1 voorsprong kamen. Luis Fabiano kopte een vrijetrap achter de Chileense sluitpost. Kort daarna kreeg Ronaldinho de ultieme kans om de score namens zijn land te verdubbelen, maar de sterspeler mistte zijn strafschop. Op slag van rust kwam Brazilië toch nog op 0-2, door een doelpunt van Robinho.

De hoogtepunten van het tweede bedrijf bestonden uit een dubbele rode kaart en een laat doelpunt. Luis Fabiano schoot Brazilië acht minuten voor het einde naar de eindstand van 0-3. Vlak na rust kreeg de Braziliaan Klébér een tweede gele kaart, maar ook een Chileen mocht nog inrukken. Jorge Valdivia beging een harde tackle op Diego en moest het veld verlaten.

[b]Scoreverloop:[/b]
0-1 (’20) Luis Fabiano
0-2 (’44) Robinho
0-3 (’82) Luis Fabiano
[b]Bijzonderheden:[/b] Klébér (Brazilië) en Jorge Valdivia (Chili) kregen de rode kaart.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie