Bosz over Ajax: “Ook al hebben ze geen fijn seizoen..”

Foto: Bosz over Ajax: “Ook al hebben ze geen fijn seizoen..”

Peter Bosz wil niet mee in de stelling dat PSV volgende week zomaar zal winnen in de Johan Cruijff Arena, tegen Ajax. De coach van de lijstaanvoerder is op zijn hoede voor de Amsterdamse rivaal.

‘En dan hebben ze nog zo’n jongen uit Engeland gehaald die veel ervaring heeft’

“We weten absoluut dat het geen gemakkelijke wedstrijd is, ook al hebben ze geen fijn seizoen. De vorige keer hebben we het ook heel lastig gehad, in de eerste helft dan”, doelt Bosz op de uiteindelijke 5-2 zege in Eindhoven eerder dit seizoen.

Ajax is inmiddels een stuk stabieler dan het destijds was. “Dat denk ik wel. Er is meer vastigheid en ze zijn op de ranglijst gestegen, dus zal er ook meer vertrouwen zijn. Ik denk dat ze langzaam aan het toegroeien zijn naar een vaste formatie waarin ze spelen. En dan hebben ze nog zo’n jongen uit Engeland gehaald (Jordan Henderson, red.), die veel ervaring heeft. Ik kan me voorstellen, dat ze wel wat stabieler zijn dan toen we hen hier troffen.”

Jordan Teze

Ook Jordan Teze verwacht een ander Ajax volgende week. “Toen stonden ze nog heel ergens anders op de ranglijst. Ze hadden niks te verliezen en konden eigenlijk alleen maar winnen. Nu ziet het er anders uit, maar dat neemt niet weg dat we daar voor de winst moeten gaan. Het is een heel mooie wedstrijd in de ArenA en we hebben wel wat recht te zetten. De eerste 45 minuten hier in eigen huis tegen Ajax waren niet best. Overal waar we komen, gaan we voor de drie punten. We willen weer doorgaan met onze goede reeks. Ook in de Johan Cruijff ArenA.”

PSV gaat de handen vol hebben aan Ajax volgende week

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
660+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie