Bodø/Glimt ziet geen voordeel tegen Ajax: “Daar zijn ze wel bekend mee”

Foto: Bodø/Glimt ziet geen voordeel tegen Ajax: “Daar zijn ze wel bekend mee”

Ajax moet het donderdagavond bij Bodø/Glimt zien te rooien op een kunstgrasveld. Een middenvelder van de Noren, Patrick Berg, vindt de ondergrond niet per se een voordeel voor de gastheren.

Geen grote rol kunstgras bij Bodø/Glimt – Ajax

Berg vindt niet dat er een duidelijk favoriet is in de return van de Conference League-tussenronde. De controleur verwacht niet dat het kunstgras een grote rol speelt. “Ik weet niet of wij morgen favoriet zijn, maar ik denk dat de meeste Ajax-spelers wel bekend zijn met kunstgras”, liet de aanvoerder woensdag weten tijdens de persconferentie.

Ook trainer Kjetil Knutsen verwacht een gelijkopgaande strijd. “Ajax is een ploeg met een bijzondere speelstijl, heel aanvallend. Ik denk niet dat er grote verschillen zullen zijn met de vorige wedstrijd. Misschien zijn ze nu wat voorzichtiger en gaan ze meer op de counter spelen.”

“Trouw blijven aan eigen speelstijl”

“Wij zullen in ieder geval trouw blijven aan onze eigen speelstijl”, ging Knutsen verder over het tactische steekspel. “Het was heel vervelend om vorige week die twee late treffers te incasseren, maar we hadden wel het gevoel dat we een goede prestatie hadden geleverd.”

Knutsen doet een beroep op de thuisfans. Zij kunnen wellicht het verschil maken . “We hopen dat de fans uitkijken naar deze wedstrijd, want dat doen wij ook. We willen morgen vanaf de warming-up hun steun voelen, dat betekent veel voor onze spelers. Dan heb ik er veel vertrouwen in dat we samen een fantastische ervaring kunnen creëren”, besloot de Scandinavische oefenmeester

Zal Ajax last hebben van het kunstgras?

  • Verwacht ik wel
  • Nee hoor
244+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie