BN’er walgt van Vandaag Inside na kritiek: “F*ck them”

Foto: BN’er walgt van Vandaag Inside na kritiek: “F*ck them”

In navolging van het lachen om zijn ‘valse gezang’ tijdens de albumpresentatie heeft Gordon Heuckeroth teruggeslagen naar Vandaag Inside. Met name Johan Derksen en tafelgast Albert Verlinde maakten Gordon tot op het bot belachelijk.

Gordon woest op Vandaag Inside: ‘Onwaarschijnlijk laag bij de grond’

In Tijd voor MAX reageert de zanger: “Weet je wat ik dan tegenwoordig zo erg vind? Dat je ook zonder ook maar iets gehoord te hebben onderuit gehaald wordt, weet je wel, zoals wat van de week heel flauw gebeurde bij VI. Dat ze repetitiebeelden laten zien, terwijl je nog met je geluid en je oortjes bezig bent… Dan denk ik: mensen, hoe onwaarschijnlijk laag bij de grond is het. F*ck them!”

Vrijdagavond kwam Wilfred Genee er op terug: “Lekker begin van Mell & Vintage Future. Dat is toch net iets anders dan Gordon als je zo zit te luisteren en ik heb net naar de repetitie zitten luisteren en dat klonk ook uitstekend.” René van der Gijp: “Het is leuk, hè, zo’n man die al dertig jaar iedereen in de maling neemt en dan gaat zeggen dat het zó laag bij de grond is wat wij doen! Haha!”

Hélène Hendriks vindt reactie Gordon ‘zuur’

Genee: “Wij dachten ook: wat gek, zou het een repetitie zijn geweest? We hebben dus navraag gedaan bij de mensen die de beelden hebben gemaakt, maar het was geen repetitie. De ploeg mocht vast naar binnen op het moment dat er een uitvoering was.” Hélène Hendriks snapt niks van de reactie van Gordon: “Als je nou toch een beetje slim bent en je weet hoe de mediawereld werkt, dan zeg je: ‘Het was inderdaad knettervals, maar toen het voor het echie ging, was het loepzuiver, maar daar waren jullie niet bij!’ Maak er een grap van! Maar als je zó zuur gaat reageren…”

Politiek verslaggever Sam Hagens vindt het ‘zielig’. “Het is toch eigenlijk heel zielig? Hij kan het gewoon niet aan dat jullie hem afmaken. Hij kan het gewoon niet aan. Het is sneu.”

De kritiek op Gordon ging te ver

  • Eens
  • Oneens
2209+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie