‘Binnenlandse transfer lonkt voor Becker’

Foto: ‘Binnenlandse transfer lonkt voor Becker’

Sheraldo Becker is mogelijk bezig aan zijn laatste wedstrijden voor Union Berlin. De rappe aanvaller staat volgens BILD in de belangstelling van Eintracht Frankfurt, dat nog zoekende is naar een vervanger van Randal Kolo Muani.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Becker op weg naar Eintracht Frankfurt?

De Franse spits vertrok afgelopen zomer voor een bedrag van 95 miljoen euro naar Paris Saint-Germain. Het vertrek van de aanvaller is door Frankfurt nog niet echt adequaat opgevangen, maar de Bundesliga-club hoopt dat in de komende transferperiode wel te doen. Becker is daarvoor een belangrijke gegadigde meldt het Duitse medium.

De 28-jarige aanvaller maakte afgelopen seizoen indruk bij Union, dat mede dankzij de doelpunten en assists van Becker Champions League-voetbal wist te halen. Dit seizoen gaat het echt een stuk minder bij de Berlijnse club, dat laatste staat in de Bundesliga. Het contract van Becker loopt aan het einde van het seizoen af, waardoor een winterse transfer een aannemelijke optie lijkt.

De belangen van de aanvaller worden behartigt door zaakwaarnemer Volker Struth, die veel spelers van Eintracht bijstaat. Daardoor is de kans aannemelijk dat Becker naar Frankfurt verkast. De oud-speler van onder meer Ajax en ADO Den Haag lijkt zelf ook open te staan voor een nieuw avontuur en werd afgelopen zomer al gelinkt aan diverse clubs uit de Premier League.

Zien we Becker nog eens terug in de Eredivisie?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
106+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie