Benfica bevestigt vertrek Ronald Koeman

Soccernews

[img align=left]uploads/ronaldkoeman[/img]Benfica heeft vanavond het vertrekt bekendgemaakt van trainer Ronald Koeman. De Nederlander staat pas een seizoen onder contract bij de Portugese club, maar is met de club tot overeenstemming gekomen over het afkopen van het contract.

Dat meldde vertegenwoordigers van Benfica vanavond tijdens een speciaal belegde persconferentie. “Ik heb hier weliswaar slechts één jaar gewerkt, maar het was een heel mooi jaar. Ik wil iedereen daarvoor bedanken”, aldus Koeman in een eerste reactie op zijn vertrek.

Vorig jaar zomer kwam Koeman in dienst bij toenmalig kampioen Benfica. De oud-trainer van Ajax en Vitesse won direct de Supercup en presteerde boven verwachting in de Champions League. In de competitie kwam de ploeg echter niet verder dan een derde plaats, waardoor het veroordeelt is tot het spelen van voorrondes in de Champions League.

De weg voor Koeman lijkt nu open naar PSV. Enige probleem lijkt de invulling van de technische staf, aangezien Koeman zijn staf graag mee zou willen nemen. In Eindhoven heeft men echter al Wouters (assitent) en Hiele (keeperstrainer) gecontracteerd. Verwacht wordt dat Koeman morgen of anders woensdag zal worden gepresenteerd als opvolger van de vertrekkende Guus Hiddink.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie