Babel: ”Bijbel geeft mij rust en vertrouwen”

Soccernews

[img align=left]uploads/babel, ryan[/img]Niet een tijdschrift of diens favoriete muziek geeft Ryan Babel rust, maar de Bijbel. “De Bijbel geeft me rust en vertrouwen”, vertelde Babel tegen de [i]Telegraaf[/i]. Zijn interesse in het geloof heeft na het contact met mede-Ajacied Jeffrey Sarpong een impuls gekregen.

“Dat komt vooral door Jeffrey Sarpong bij Ajax. Hij is gelovig en heeft het er vaak over.”

”Sindsdien ben ik me ook steeds meer gaan interesseren, vervolgde Babel. ”Met Sarpong ga ik nu wel eens naar de kerk in Amsterdam Zuid-Oost. Hij heeft me aangegeven welke hoofdstukken interessant zijn. Ik heb best veel vragen over het leven.”

Tevens verklaarde Babel video’s te hebben gekeken van goaltjesdief Alfonso Alves, dit werd hem door bondscoach Foppe de Haan opgelegd. “Dat heb ik inmiddels al gedaan”, bekende Babel vrijdag. “Ik kijk dan vooral naar zijn loopacties, die zijn goed. Net als zijn afwerking natuurlijk. Hij schiet de ballen er aardig in.”

Met de opgedane kennis wil Babel gaan schitteren tijdens het jeugdtoernooi. “Ik wil topscorer worden van het toernooi.” Aanstaande zondag kan de spits trachten zijn ambities een goede aanloop te geven, de kompanen van Foppe de Haan nemen het dan op tegen Jong Israël.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie