AZ bevestigt komst van bekerheld Van Duijn

Foto: AZ bevestigt komst van bekerheld Van Duijn

AZ heeft de komst van Sem van Duijn bevestigd. De 19-jarige aanvaller komt over van de amateurs van Quick Boys en tekent tot medio 2027 in Alkmaar. De Eredivisionist meldde het nieuws woensdagavond via de officiële kanalen.

Van Duijn verruilt Quick Boys voor AZ

Van Duijn zal in eerste instantie aansluiten bij Jong AZ. “AZ is een fantastische club, die ook nog heel erg bezig is met mijn ontwikkeling. Ik ben een speler die ervan houdt om steeds te blijven groeien. Ik begin ook bij Jong AZ, wat al een aardige stap omhoog is”, reageerde de aanwinst verheugd op de website van zijn nieuwe werkgever.

“Ik vind Quick Boys al een van de beste amateurploegen in de Tweede Divisie”, is het goudhaantje van het huidige bekerseizoen vol lof over de club die hij verlaat. “Een hoog niveau, maar nu maak ik nog een stapje hogerop. Voor mij hartstikke mooi. Ik kan mezelf laten zien en verder ontwikkelen.”

Held van huidig bekertoernooi

Van Duijn doorliep de jeugdopleiding van Quick Boys en kwam dit seizoen vol in de schijnwerpers door zijn prestatie in de KNVB Beker. Tegen De Graafschap was de jonge aanvaller goed voor beide doelpunten tegen De Graafschap. Door zijn treffer in de achtste finales dwong hij een penaltyserie af tegen AZ. Daar ging het echter mis voor de ploeg uit Katwijk. Van Duijn hield aan dat wel een move naar de Alkmaarders over.

Verwacht je dat hij snel naar AZ 1 groeit?

  • Ja, hij heeft veel kwaliteit
  • Wordt een lastig verhaal…
99+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie