Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Arne Slot versloeg deze twee Liverpool-kandidaten’

Foto: ‘Arne Slot versloeg deze twee Liverpool-kandidaten’

Liverpool had behalve Arne Slot ook Ernesto Valverde en Luciano Spalletti op het oog. Dat meldt The Athletic. Arne Slot werd als de beste kandidaat gezien en de Feyenoord-trainer begint op 1 juni bij zijn nieuwe club.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Trainerskandidaten Liverpool

De zestigjarige Valverde, momenteel trainer van Athletic Bilbao, werd bij Liverpool beschouwd als een ‘serieuze kandidaat’ voor de positie van nieuwe hoofdtrainer. De Spanjaard wist onlangs een einde te maken aan een periode van veertig jaar zonder prijzen voor zijn ploeg door de Copa del Rey te winnen. Eerder won hij ook drie keer de competitie met FC Barcelona en werd hij drie keer kampioen in Griekenland met Olympiakos.

Liverpool was ook nadrukkelijk geïnteresseerd in de Italiaanse bondscoach Spalletti. Omdat hij pas in augustus 2023 door de Italiaanse voetbalbond was aangesteld, kwam het niet tot een definitieve overstap. ‘Het feit dat beide trainers serieus werden overwogen, suggereerde echter dat leeftijd geen belangrijke factor was in de overwegingen van Liverpool,’ valt te lezen in het bericht van The Athletic.

Uiteindelijk werd Slot door Liverpool gezien als de belangrijkste kandidaat om Jürgen Klopp op te volgen als hoofdtrainer. De eigenaren van de club werden vervolgens overgehaald om de formele onderhandelingen met Feyenoord te openen om een transfer van Slot te bespreken. “Feyenoord was niet blij toen de club vernam dat Liverpool hen pas had benaderd, nadat er gesprekken waren gevoerd met Slot”, meent The Athletic. Uiteindelijk werd de transfer netjes afgerond. Het nieuws werd maandag officieel bekendgemaakt.

Slot is van deze drie trainers de beste kandidaat.

  • Ja, echt wel.
  • Nee, echt niet.
231+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie