‘Arne Slot-shock bij grootmacht’

Foto: ‘Arne Slot-shock bij grootmacht’

Momenteel heeft Arne Slot het nog voor het zeggen bij Feyenoord, maar in de aankomende zomer zou daar verandering in kunnen komen. Er wordt namelijk een heuse ‘trainerstombola’ verwacht en als de stofwolken eenmaal opgetrokken zijn, zou de coach zich zomaar eens op Anfield Road kunnen bevinden. Volgens de Engelse media dan in ieder geval.

‘Liverpool denkt aan Arne Slot-shock’

Die linken de Nederlander namelijk nog altijd aan de vacante positie van oefenmeester bij Liverpool. De huidige eindverantwoordelijke bij The Reds, Jürgen Klopp, heeft zijn afscheid al aangekondigd en momenteel zoekt de werkgever van onder meer Virgil van Dijk en Ryan Gravenberch een vervanger. In die zoektocht zijn er drie favorieten.

Rúben Amorim van Sporting Portugal staat op nummer één en Roberto De Zerbi van Brighton & Hove Albion op nummer twee. De nummer drie heet echter Slot, aldus de bookmakers in ieder geval, en het regionale dagblad de Liverpool Echo sluit een ‘shock’ niet uit: ook de naam van de huidige Feyenoord-manager staat nog op het lijstje van de nummer drie van de Premier League.

Van Feyenoord naar de Premier League

Een klein jaartje geleden liet Slot zich al eens uit over een mogelijke ‘transfer’ naar de Engelse competitie. Toen zei hij: “Als je denkt aan een vervolgstap, zal die niet in Nederland zijn. Anders heb ik gefaald. Dus dan wordt het het buitenland. Ik heb altijd gezegd dat de Premier League de beste competitie is. Maar meerdere competities zijn interessant.”

In januari vertelde de ‘Feyenoord-kampioenenmaker’ over het vertrek van Klopp bij Liverpool: “Het is ongelooflijk knap dat hij het al zo lang zo goed doet. Hij legt er zo veel energie in. Wij spelen al veel wedstrijden, maar als je kijkt hoeveel duels zij spelen. Het is al jaren genieten als je Liverpool onder hem ziet voetballen. Ik hoop niet dat hij te lang van zijn rust gaat genieten. Hij geeft mij als voetballiefhebber veel plezier.”

Zie jij dit gebeuren?

  • Ik wel
  • Ik niet
429+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie