‘Arne Slot na dit seizoen weg bij Feyenoord’

Foto: ‘Arne Slot na dit seizoen weg bij Feyenoord’

Maarten Wijffels denkt dat Arne Slot na dit seizoen wel eens zou kunnen vertrekken bij Feyenoord. Dat vertelt de journalist van het Algemeen Dagblad in de podcast van zijn werkgever. Wijffels sprak Slot onlangs enorm uitgebreid, in een duo-interview met Peter Bosz (PSV), en merkte dat Slot wellicht ietwat baalt van de beperkte mogelijkheden in Rotterdam-Zuid.

Maarten Wijffels denkt dat de coach ‘een nieuwe uitdaging zal gaan zoeken’

Wijffels: “Kijk eens naar de clubs waar Slot heeft gezeten. Hij werkt overal een jaar of drie en dan zoekt hij een nieuwe uitdaging. Een nieuwe groep, nieuwe spelers, een grotere club.” Mikos Gouka denkt juist dat Slot nog wel een jaar blijft, ook omdat zijn vertrekclausule uit het contract is gesloopt. “En gezien zijn gezinssituatie verwacht ik dat hij nog een jaar blijft.”

Sjoerd Mossou weet dat Slot dicht bij Tottenham Hotspur was afgelopen zomer. “Hij deed voorkomen dat het nooit een overweging is geweest, maar hij heeft het wel heel serieus overwogen. Het is vooral slim gecommuniceerd van Slot.” Laatstgenoemde loopt wel eens tegen de beperkte mogelijkheden bij zijn club aan. “Dat heeft hij ook regelmatig uitgesproken, dat heeft hem gefrustreerd.”

“Hij had de hoop, als hij een jaar langer bij Feyenoord zou blijven, dat ze spelers konden halen van een hoger niveau, in plaats van een lager niveau. Daar is nog niet veel in veranderd. Luka Ivanusec is een Kroatisch international, die kun je van de bovencategorie noemen. Maar verder haalt Feyenoord spelers die op een lager niveau spelen”, aldus Mossou tot slot.

Denk jij dat Slot na dit seizoen vertrekt?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
3110+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie