Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Arjen Robben zegt ‘nee, nee en nog eens nee’

Foto: Arjen Robben zegt ‘nee, nee en nog eens nee’

Arjen Robben heeft zijn voetbalschoenen natuurlijk al lang en breed aan de wilgen gehangen, en sindsdien horen of zien we ook niet meer zoveel van de voormalige sterspeler van het Nederlands elftal. En dat ondanks verwoede pogingen van Ziggo Sport om hem in te lijven als analyticus.

Arjen Robben wijst Ziggo keer op keer af

In een interview met Voetbal International vertelt Wytse van der Goot (presentator én commentator bij de bovengenoemde zender) dat er nogal wat toenaderingspogingen zijn geweest: “Laat Robben zich alsjeblieft een keer melden… Die hebben we al zo vaak benaderd om eens bij Rondo of als analist langs te komen… Maar hij is daar niet in geïnteresseerd, net als Van Persie.”

Ook Ruud van Nistelrooij, Mark van Bommel, Frank Rijkaard staan op zijn verlanglijstje: “Aan de andere kant heb ik er ook wel respect voor. Dat je niet vanzelfsprekend analist wordt. Vooral bij Rijkaard vind ik dat zo mooi: die totale geestelijke onafhankelijkheid. Maar we hebben wel zoiets van: kom alsjeblieft een keer met Ruud Gullit en Marco van Basten aan één tafel zitten. Dat zou legendarisch zijn.”

Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart

Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart zijn volgend seizoen wel van de partij: “Ik ben heel benieuwd hoe het is als je Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart aan één tafel zet. Ik kan me niet herinneren dat ze samen hebben geanalyseerd. De running gag gaat dan natuurlijk zijn of ze nu wél samen kunnen analyseren. Die gasten gaan zo ver terug samen, daar kijk ik heel erg naar uit. Dat zijn ook altijd twee boefjes geweest.”

Heb jij hier respect voor?

  • Ik zeker
  • Ik niet
4512+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie