Argentinië wint met 2-1 maar Messi krijgt rood

Soccernews

[img align=left]uploads/messi.jpg[/img]Argentinië heeft vanavond de oefeninterland in en tegen Hongarije met 1-2 gewonnen. Doelpuntenmakers voor Argentinië waren Maxi Rodriguez (Espanyol) en Gabriel Heinze (Manchester United). Voor de Hongaren scoorde Sandor Torghelle (Crystal Palace).

Het grootste talent van Argentinië, Lionel Messi, mocht in deze wedstrijd z’n debuut maken in de A-selectie van de Argentijnen. De uitblinker van het WK onder 20 mocht in de 63e minuut binnen de lijnen komen. Maar hij moest ruim een minuut later (’65) alweer het veld verlaten door een (onterecht gegeven) rode kaart. Bij zijn eerste balcontact rukte hij zich los van Vilmos Vanczák, maar scheidsrechter Markus Merk zag een slaande beweging, en gaf de Argentijn direct rood.

[b]Hongarije – Argentinië [u]1-2[/b][/u]
0-1 M. Rodriguez (’20)
1-1 S. Torghelle (’29)
1-2 G. Heinze (’62)