Ancelotti geïrriteerd door terugkerend thema bij Real

Foto: Ancelotti geïrriteerd door terugkerend thema bij Real

Carlo Ancelotti heeft genoeg van de aanhoudende vragen over zijn toekomst. De Italiaanse trainer van Real Madrid weigert duidelijkheid te geven of hij zijn contract verlengd in de Spaanse hoofdstad of toch op de avances van de Braziliaanse bond ingaat.

Vragen over toekomst zinnen Italiaanse coach niet

Hierdoor blijven de speculaties onverminderd doorgaan. In Brazilië denkt men dat Ancelotti komende zomer de nieuwe bondscoach gaat worden, terwijl er in Madrid berichten verschijnen over een contractverlenging bij Real. Mundo Deportivo linkte de succesvolle oefenmeester zelfs aan Manchester United, mocht Erik ten Hag alsnog ontslagen worden.

Ook dinsdag op de persconferentie in aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Napoli was de toekomst van Ancelotti al weer snel onderwerp van gesprek. “Ik geef je de kans om een nieuwe vraag te stellen”, reageerde het hoofdpersoon geïrriteerd. De volgende vraag ging over het mogelijk openbreken van de verbintenis bij De Koninklijke. “Ik praat niet over mijn toekomst.”

De nieuwe Simeone?

Zou Ancelotti net als Diego Simeone, die dinsdagavond tegen Feyenoord zijn honderdste duel in het miljardenbal zal coachen, vijftien jaar voor dezelfde club willen werken? “Dat weet ik niet. Simeone is een speciaal geval, net als Ferguson en Wenger. Felicitaties aan Simeone, maar het is niet normaal.”

Zo ontweek de Italiaan een volgende vraag over zijn toekomst. Pas na de inmenging van tafelgenoot Dani Carvajal ontdooide de 64-jarige oud-speler. De Spaanse verdediger raadde Real aan het contract met de trainer te verlengen. “Hij heeft gelijk”, lachte Ancelotti. “Ik heb ook aangeraden om het contract van Carvajal te verlengen tot 2030. We hebben een goed woordje gedaan voor elkaar bij de club. Grapje.”

Moet hij bij Real blijven?

  • Ja, is het beste
  • Nee, in de zomer vertrekken
171+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie