Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Alberto Riera ziet transfer naar Ajax wél zitten’

Soccernews

Alberto Riera Ortega ziet een transfer naar Amsterdam wel zitten. Althans als we [i]De Telegraaf[/i] mogen geloven. De aanvaller zei laatst nog op een persconferentie Espanyol niet te willen verlaten, maar dat zou allemaal maar schijn zijn.

“Hij wil graag, maar Espanyol wil niet meewerken. Op dit moment willen ze niet onderhandelen,” liet Martin van Geel, technisch directeur van Ajax, weten in de ochtendkrant. “We hopen deze week op een doorbraak, anders zoeken we iemand anders.”

Trainer Henk ten Cate liet gisteren al doorschemeren goede hoop te hebben op de komst van de aanvaller. “Ik snap dat die jongen zegt niet te willen vertrekken, anders zou hij geen leven meer hebben in Spanje. Ik zou ook niet bekogeld willen worden met tomaten en andere groenten,” vertelde de Ajax-trainer. “Maar hij heeft ook niet gezegd níet naar Ajax te willen.”

De voorzitter van Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, wil Riera absoluut voor de club behouden. Een bod van zes miljoen werd al van tafel geveegd en ook tien miljoen euro deed de deur niet open.

Riera, die ook al uitkwam voor Bordeaux en Real Mallorca is een vaste waarde in het team van Ernesto Valverde.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie