Ajax-zege op handen: “Nu hebben ze me niet uitgenodigd”

Foto: Ajax-zege op handen: “Nu hebben ze me niet uitgenodigd”

André Bergdølmo is niet welkom bij het Conference League-duel tussen Ajax en FK Bodø/Glimt. De Noor, die in het verleden bij Ajax speelde, is wel om een heel opvallende reden niet uitgenodigd. Tegenover ESPN heeft Bergdølmo laten weten dat hij niet meer mag komen, omdat de vorige twee wedstrijden waar hij bij aanwezig was, werden verloren.

Twee nederlagen voor Ajax tegen Noorse ploegen

“Ik was uitgenodigd toen Ajax tegen Rosenborg speelde, toen werd er verloren”, legt de oud-verdediger uit tegenover de sportzender. Frappant genoeg ging ook de volgende wedstrijd verloren waar hij bij aanwezig was. “Toen was ik er weer bij de wedstrijd tegen Molde en verloren ze ook. Toen zeiden ze: Sorry André, dit is de laatste wedstrijd die je mag bijwonen, want we verliezen altijd als je komt. Nu hebben ze me niet uitgenodigd.”

Bergdølmo stelt dat Ajax wel de beste papieren heeft voor de ontmoeting met de Noren. “Ajax is een beter team, maar ze zijn dit seizoen niet sterk begonnen. Ze speelden alleen wel weer goed tegen PSV, dat was de beste wedstrijd van het seizoen. Ik heb het niet gezien, maar ik heb er over gelezen. Nu werd er weer verloren van Heerenveen, maar over twee wedstrijden tegen Bodo zal Ajax denk ik de beste zijn.”

Tussen 2000 en 2003 was de verdediger in het shirt van Ajax te bewonderen, waarna hij vertrok naar de Duitse topclub Borussia Dortmund. Na zijn periode in Duitsland vertrok hij naar FC Kopenhagen om vervolgens zijn carrière af te sluiten bij Strømsgodset IF. In Noorwegen was de verdediger in het begin van zijn periode ook nog actief voor Lillestrøm SK en Rosenborg.

Zie jij Ajax donderdag winnen?

  • Ja
  • Nee
164+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie