Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Frankrijk
21 juni 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Ajax-target kiest voor alternatief’

Foto: ‘Ajax-target kiest voor alternatief’

Ajax hoopt nog altijd op de komst van Omari Hutchinson, maar volgens The Mirror ziet het er slecht uit voor de Amsterdammers. VfB Stuttgart heeft namelijk de beste papieren.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Hutchinson grote uitblinker Ipswich Town

Alex Kroes werkt als nieuwe technisch directeur hard aan de selectie voor volgend seizoen. De Amsterdamse topclub kan onder meer extra aanvallers goed gebruiken en hebben Hutchinson in het vizier. De Brit maakte afgelopen seizoen bij Ipswich Town een geweldige indruk.

De Engelsen promoveerden naar de Premier League en dat komt onder meer door de prestaties van het 20-jarige talent. In de Championship kwam hij tot 20 basisplaatsen en 24 invalbeurten, waarin hij goed was voor tien doelpunten en vijf assists. Voetballend zorgde hij bovendien voor veel gevaar.

Interesse van Ajax en Feyenoord

Ajax verwacht dan ook veel aan hem te kunnen hebben, evenals Feyenoord. Beide Nederlandse clubs werken achter de schermen hard aan zijn komst, maar het is nog maar de vraag of de transfer daadwerkelijk gaat slagen. Naar verluidt ligt VfB Stuttgart op pole position om zijn komst af te ronden.

De Duitsers, die knap tweede werden in de Bundesliga, denken aan een huurdeal, met een eventuele optie tot koop. Alle partijen lijken daarin de meeste interesse te hebben. Desondanks geven Ajax en Feyenoord niet op en hopen ze hem alsnog te overtuigen van een overstap naar de Nederlandse competitie.

Pakt Ajax volgend seizoen weer de landstitel?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, zeker niet
1064+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie