‘Ajax stunt met nieuwe trainer’

Foto: ‘Ajax stunt met nieuwe trainer’

John van ‘t Schip maakt het seizoen af als Ajax-trainer, maar daarna is het vermoedelijk tijd voor vers bloed. Er zijn al een aantal namen genoemd in de Johan Cruijff ArenA, maar daar komt er nu nog eentje bij, een bijzondere: die van Graham Potter, die het tot voor kort nog voor het zeggen had op Stamford Bridge.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Gaat Ajax aan de haal met Graham Potter?

Chelsea schoof hem echter aan de kant en inmiddels is de 48-jarige trainer clubloos, wat betekent dat Ajax hem ‘gratis en voor niets’ op kan pikken. Volgens The Telegraph is een verhuizing één van de opties voor Potter, al zouden ook AC Milan en West Ham United voorzichtig aan zijn mouw trekken. Een zeer opmerkelijk gerucht.

Mike Verweij van De Telegraaf gaf onlangs een update over de toekomst van Van ‘t Schip in de ArenA: “Van de week zag ik allerlei koppen voorbijkomen dat hij wel zou willen blijven. Maar daar heeft hij zich nog niet over uitgesproken. Hij zou er ook heel onverstandig aan doen om zich er nu al over uit te spreken, want Alex Kroes moet nog beginnen…”

“Als hij Ajax alsnog naar de Champions League loodst, denk ik dat het heel moeilijk wordt om afscheid van hem te nemen. Maar ik denk dat Ajax op dit moment écht wel op zoek is naar andere trainers”, vervolgde de clubwatcher.

Wild gerucht

Giannis Chorianopoulos van Sportime.gr (wie kent hem niet) kwam vervolgens op de proppen met het wilde gerucht dat Van ‘t Schip tóch eindverantwoordelijk zou blijven in Amsterdam. Komt Graham Potter naar onze hoofdstad, dan kan dat ‘nieuws’ natuurlijk de prullenbak in.

Zou jij dit een stunt vinden?

  • Ik wel
  • Ik niet
9406+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie