‘Ajax laat oog vallen op 18-jarige Deense verdediger’

Foto: ‘Ajax laat oog vallen op 18-jarige Deense verdediger’

Ajax is achter de schermen al een tijdje bezig met het aantrekken van Tobias Slotsager. Hij speelt bij het Odense BK en de Amsterdammers schijnen al maanden bezig te zijn met het Deense talent. Liverpool en Aston Villa liggen echter op de loer en hebben ook interesse in Slotsager.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Ajax al maanden bezig met 18-jarige Slotsager

Volgens het Italiaanse Corriere Dello Sport is Ajax al een tijd bezig met Tobias Slotsager. Hij wordt gezien als een van de grootste talenten uit de Deense competitie. Momenteel speelt hij dus bij Odense BK. Ondanks zijn leeftijd is hij basisspeler bij de club. Het team van Slotsager staat momenteel achtste in de Deense competitie. Het contract van de rechtspoot loopt tot medio 2025, waardoor het een interessant doelwit is voor veel clubs. Het Italiaanse medium geeft dan ook aan dat Ajax niet de enige is die geïnteresseerd is. Ook Liverpool en Aston Villa zijn aan het kijken naar Slotsager.

Met zijn 1,89 meter is hij groot voor zijn leeftijd. In Denemarken speelt hij vooral in een driemansverdediging. Opvallend is dat de Italianen melden dat Ajax al maanden bezig is met Slotsager en er meerdere rapporten over hem zijn gemaakt. In de achterhoede van Ajax is het natuurlijk dunnetjes. Deze linie kan wel wat versterking gebruiken. Een 18-jarig talent lijkt niet direct dé oplossing te zijn, maar elke versterking lijkt momenteel welkom te zijn in Amsterdam. Het is niet duidelijk hoeveel de verdediger moet kosten. Op Transfermarkt heeft hij een waarde van 1,5 miljoen meegekregen.

Moet Ajax Slotsager halen?

  • Ja, een extra talent erbij kan nooit kwaad
  • Nee, er zijn andere zaken die nu prioriteit hebben
359+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie