‘Ajax gaat voor Erik ten Hag’

Foto: ‘Ajax gaat voor Erik ten Hag’

Erik ten Hag keert mogelijk terug als hoofdtrainer van Ajax. Volgens The Independent is de naam van de manager van Manchester United al gevallen in Amsterdam.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Ajax wil Manchester United-manager inlijven

Ajax lijkt voor volgend seizoen op zoek te zijn naar een nieuwe hoofdtrainer. Op dit moment is John van ‘t Schip nog werkzaam in deze rol, maar deze samenwerking komt normaal gesproken ten einde in de zomer. Gezien de moeizame resultaten en de recente kritiek vanuit de spelersgroep lijkt de kans op een verlenging nihil.

Verschillende namen zijn al genoemd. De momenteel werkloze Graham Potter zou wel heil zien in een aanbod van Ajax, waar ook trainers als Kjetil Knutsen (FK Bodø/Glimt) en Ron Jans (FC Utrecht) ter sprake zijn gekomen. Het is echter niet uitgesloten dat de clubleiding voor een oude bekende kiest.

Op de wip in Manchester

Ten Hag zit momenteel op de wip bij Manchester United. De resultaten zijn dit seizoen tegenvallend te noemen. Een topvier-klassering is ver weg en verder rest alleen nog het FA Cup-toernooi, maar ook die opdracht is niet eenvoudig met Liverpool als komende opponent. Een seizoen zonder glans dreigt.

Volgens Manchester Evening News sluit Manchester United-eigenaar Sir Jim Ratcliffe het ontslag van Ten Hag niet uit. Achter de schermen is men al bezig met alternatieve opties, waaronder Zinédine Zidane. In dat geval hoopt Ajax toe te slaan door de voormalig succestrainer terug te halen.

Een goede zet van Ajax?

  • Ja
  • Nee
5776+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie