Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Ajax en PSV slaan Barcelona KO’

Foto: ‘Ajax en PSV slaan Barcelona KO’

Het Belgische toptalent Jorthy Mokio gaat binnenkort een nieuwe werkgever uitkiezen en volgens journalist Matteo Moretto van het medium Relevo zijn Ajax én PSV nog in de race voor zijn handtekening. FC Barcelona zou opvallend genoeg al ‘knock-out’ zijn.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Jorthy Mokio kiest tussen Ajax en PSV’

In mei bracht de vader van Mokio nog een bezoek aan het Camp Nou-stadion (althans: dat wordt momenteel natuurlijk verbouwd, dus eerder La Masia), waar hij gespot werd aan de zijde van sportief directeur Deco. Op dat moment meldde Moretto dat Barça in de markt was voor de 16-jarige centrumverdediger, maar dat de strijd zéker nog niet gestreden was.

En dat blijkt wel, want nu stelt hij op X dat Ajax én PSV op poleposition liggen om dit talent in te lijven. Dat kan natuurlijk niet, met zijn tweeën op de eerste plaats, en de Amsterdammers lijken dan ook een streepje voor te hebben. Volgens het X-account TransferWatch is Mokio erg enthousiast over de zogenaamde ‘Mika Godts-route’, die de beleidsbepalers in de Johan Cruijff ArenA hem naar verluidt voorgespiegeld hebben.

In België wordt de speler in kwestie gezien als een absoluut toptalent. Hij is pas 16 jaar oud, maar desondanks speelde hij al wel vier officiële duels in de Jupiler Pro League, in het eerste elftal van AA Gent. De Buffalo’s stelden hem vooral op om hem ervan te overtuigen een profcontract te ondertekenen in Gent, maar dat gaat sowieso niet gebeuren. Het wordt Ajax. Of toch PSV. Maar niet FC Barcelona.

Ajax of PSV?

  • Ajax
  • PSV
1445+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie