Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Ajax-directeur Geelen ziet ‘waardevolle’ ontwikkeling

Foto: Ajax-directeur Geelen ziet ‘waardevolle’ ontwikkeling

Ajax haalde aan het begin van vorig seizoen Siem de Jong, Daniël de Ridder, Ricardo van Rhijn en Kelly Zeeman naar de club. Menno Geelen vindt dat een goede ontwikkeling, vertelt hij in een special van Ajax TV.

Enthousiasme bij Geelen

De interim-algemeen directeur kwam met het idee dat het goed zou zijn om voormalig Ajacieden terug te halen. Binnen de vereniging krijgen ze de mogelijkheid om hun kwaliteiten te ontdekken en op termijn een plek in de organisatie in te nemen, terwijl Ajax er ook een voordeel aan heeft.

“Ik denk dat het heel belangrijk is dat je oud-spelers en Ajacieden hebt in de organisatie, omdat sommige dingen aan te leren zijn aan collega’s die hier starten, maar sommige dingen moet je weten en hebben meegemaakt”, legt Geelen in het interview met het eigen kanaal uit.

“Wat Siem, Ricardo, Kelly en Daniël hebben meegemaakt, dat hebben wij in de organisatie niet meegemaakt. Dus wij kunnen heel erg veel van hen leren. Zij hebben misschien een achterstand in werk, omdat ze een voetbalcarrière hebben gehad. Daarom kunnen zij ook weer van ons leren. Ik denk dat het allebei heel waardevol is.”

Terugkeer van Ajax-DNA

Daarnaast vindt Geelen het essentieel dat er mensen bij de club rondlopen die een verleden als Ajax-voetballer hebben gehad, omdat ze weten wat het inhoudt om in de Johan Cruijff ArenA te spelen. “Ik geloof er nog steeds in dat het hebben van Ajacieden en oud-voetballers in de top voor de organisatie uiteindelijk het beste is.”

Is Geelen een goede algemeen directeur?

  • Ja, ik vind van wel
  • Nee, zeker niet
643+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie