‘Ajax degradeert na monsterlijke blunder’

Foto: ‘Ajax degradeert na monsterlijke blunder’

Door de Engelse media wordt Ajax momenteel in verband gebracht met Pepijn Lijnders, de assistent van Jürgen Klopp bij Liverpool. De trainer zou in de running zijn om het stokje over te nemen van John van ‘t Schip in de Johan Cruijff ArenA, maar dat zien de supporters van de Amsterdammers absolúút niet zitten. Zij vragen zich zelfs af of men bij de traditionele Eredivisie-topclub wil degraderen naar de Keuken Kampioen Divisie…

Pepijn Lijnders van Liverpool naar Ajax?

Overigens is het de vraag of Ajax écht in gesprek is met Lijnders. Mogelijk komt het nieuwtje namelijk voort uit de podcast Kick-Off, waarin De Telegraaf-journalist Mike Verweij een trainersduo bestaande uit Frank de Boer en de huidige Liverpool-assistent voorstelde. “Lijnders heeft jarenlang bij Klopp meegelopen, dus waarom zou dat niet kunnen werken?”, vroeg hij zich af.

Frank de Boer

De clubwatcher vervolgde: “Dat zingt nog niet rond, maar wat je wel heel erg voelt is dat er een heleboel mensen binnen Ajax vinden dat Frank de Boer onder de meest moeilijke omstandigheden heeft moeten werken. Zijn eerste aankoop was Tobias Sana voor drie ton, een gokje van Marc Overmars, dat werkte niet. Later kwamen er trainers en die kregen als eerste aankoop Dusan Tadic en Daley Blind. Dat is wel een verschil.”

“Frank de Boer heeft Ajax vier keer achter elkaar kampioen gemaakt en had vijf keer achter elkaar kampioen moeten worden. Op de laatste dag verspeelde Ajax het toen bij De Graafschap. Maar hij heeft wel de financiële basis gelegd die er nu weer keihard onderuit is geslagen. De Boer heeft heel veel goeds gedaan en daardoor kon Overmars voor Erik ten Hag een elftal neerzetten waarmee de halve finale van de Champions League werd bereikt”, sloot Verweij af.

Op het sociale medium X ziet men de komst van Lijnders in ieder geval totáál niet zitten…

Lijnders?

  • Waarom niet?
  • Verschrikkelijk
1199+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie