‘Ajax bekijkt topscorer Sterchele’

Soccernews

[img align=left]uploads/sterchele, francois.jpg[/img]François Sterchele geniet de interesse van Ajax. De topscorer van de Belgische competitie met 21 treffers hoeft over belangstelling niet te klagen, naast de Amsterdammers zouden ook Anderlecht en Heerenveen vergaande interesse hebben in de goaltjesdief.

De 25-jarige Waal komt momenteel uit voor Germinal Beerschot, echter lijkt de kans zeer groot dat hij komend seizoen de kleuren van een andere club verdedigt. Volgens het Belgische [i]Sport[/i] zou Ajax al enkele malen een delegatie naar België hebben gestuurd om de verrichtingen van de Belg te bekijken.

Sterchele moet een slordige vier miljoen euro kosten. Dit is volgens het Belgische medium wat te gortig voor Anderlecht, bovendien zou Heerenveen nagenoeg rond zijn met de Braziliaan Ari da Silva, waardoor Ajax de enige concrete club zou zijn die de transfersom eventueel zou willen betalen.

Welke positie Sterchele bij de Amsterdammers zou moeten bekleden is nog niet bekend. De onbetwiste nummer één in de aanval van Ajax, Klaas-Jan Huntelaar, vertrekt naar eigen zeggen nog niet naar het buitenland deze zomer. Hierdoor zal de Belgische aanvaller mogelijk als stand-in worden gebruikt voor [i]The Hunter[/i].

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie