‘Advocaat trekt aan de bel bij Feyenoord’

Foto: ‘Advocaat trekt aan de bel bij Feyenoord’

Dick Advocaat heeft het bij Feyenoord al veel beter voor elkaar dan zijn voorganger Jaap Stam. De mening van de geroutineerde coach is echter: willen de Rotterdammers verder groeien, dan zijn er aankopen nodig in de winterstop…

Het Algemeen Dagblad schrijft vandaag: “Feyenoord steeg in sneltreinvaart van plek 12 naar 5 onder Advocaat. De trainer hoorde de jubelgeluiden over zijn aanpak ook, maar beseft als geen ander dat een nieuwe sterke reeks geen abc’tje is voor het huidige Feyenoord. Voortdurend gaf hij intern en extern aan dat hij minimaal twee versterkingen nodig heeft om Feyenoord echt nog verder te kunnen brengen.”

De krant gaat verder: “Dat kun je typerend voor Advocaat noemen, die zoals zoveel trainers in het verleden ook bij vorige clubs in de winter vaak aanklopte bij de directie. Aan de andere kant is het in Rotterdam zeker geen overbodige luxe. De selectie is erg smal, de backs Rick Karsdorp en Ridgeciano Haps zijn er al lang uit en voorin is een kwaliteitsinjectie al helemaal geen onlogische gedachte. De Deen Nicolai Jörgensen blijft maar zoekende en bij Sam Larsson is het nog te vaak op en af als invaller. Advocaat wil dan ook in elk geval een extra centrumspits, omdat Jörgensen voor de winterstop nimmer overtuigde na een lange afwezigheid door blessureleed.”

De Kleine Generaal reageert kort: “De club weet hoe ik erover denk. Voor de winterstop hebben we ondanks blessures veel gewonnen, maar dat is natuurlijk geen vanzelfsprekendheid.”

Goed dat hij dit doet?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
523+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie