EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Zorgen bij Duitsland? “Nonchalant, slechte invalbeurt”

Foto: Zorgen bij Duitsland? “Nonchalant, slechte invalbeurt”

Rafael van der Vaart genoot vrijdagavond volop van het optreden van Duitsland. Waar de analist bij de NOS veel positieve aspecten zag, was hij bepaald niet onder de indruk van Leroy Sané.

Slechte invalbeurt van Sané

De pijlsnelle aanvaller moest vanaf de reservebank beginnen en mocht na ruim een uur spelen invallen voor Florian Wirtz. Hoewel het zijn kans was om zichzelf aan bondscoach Julian Nagelsmann te laten zien, slaagde hij er volgens Van der Vaart geen moment in om indruk te maken.

“Die had zijn schoenen verkeerd om aan. Hij vindt zichzelf heel erg goed”, oordeelt Van der Vaart. “Hij kan misschien wel een beetje geblesseerd zijn, maar ik vind dat hij een ontevreden indruk maakt. Hij viel in zo van: moet dat nou? Misschien is dat ook een beetje zijn karakter. Ik vond hem ook heel nonchalant. Een slechte invalbeurt.”

Van der Vaart vindt Duitsland titelfavoriet

Veel andere spelers van Duitsland waren wél op dreef. Het thuisland begon veelbelovend aan de wedstrijd en stond tijdens de theepauze al op een 3-0 voorsprong. Florian Wirtz, Jamal Musiala en Kai Havertz waren de makers van de doelpunten. Na de rust was Duitsland eveneens beter, waardoor het met 5-1 won.

Het maakt ook voor Van der Vaart Duitsland direct een van de grote titelfavorieten, al weet de voormalig middenvelder dat het toernooi nog lang is. “Ze zullen er heel blij mee zijn. Ze zijn echt een van de favorieten voor de eindzege, want ik vind dat ze alles in huis hebben.”

Wint Duitsland het EK?

  • Ja, ik denk het wel
  • Nee, ik verwacht het niet
136+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie