Voorspelling Spanje – Kroatië: Gelijkspel op komst?

Foto: Voorspelling Spanje – Kroatië: Gelijkspel op komst?

Spanje en Kroatië nemen het in hun eerste wedstrijd van Groep B tegen elkaar op. De twee landen lijken behoorlijk aan elkaar gewaagd te zijn. Zal er een winnaar uit deze strijd komen?

Alleen nieuwe klanten. 24 jaar of ouder. Wonend in Nederland. Maximum inzet: 1€.

Spanje de favoriet bij de bookmakers

De Spanjaarden beschikken over een iets sterkere selectie dan Kroatië. De bookmakers zien Spanje dan ook als de duidelijke favoriet voor dit duel. Kroatië presteert echter de laatste jaren steevast goed op toernooien en na een recente overwinning tegen Portugal in een vriendschappelijke wedstrijd, lijkt ook dit toernooi weer succesvol te kunnen worden.

🇪🇸 Vs 🇭🇷: Weet Spanje een helft te winnen?

Een voetbalwedstrijd bestaat uit twee helften, maar bij Unibet kun je ook wedden op slechts één van de twee helften. Spanje heeft in de laatste twee wedstrijden tien keer gescoord en lijkt zeker in staat om minstens één helft te winnen tegen Kroatië.

Spanje wint ten minste één helft: Ja

Speler om op te letten en wedden: Lamine Yamal

Ondanks dat Lamine Yamal pas zestien is, lijkt hij nu al zeker te zijn van een basisplaats. De jonge buitenspeler schittert op het veld en creëert gemakkelijk kansen voor zijn medespelers. Ook weet hij al met enige regelmaat zelf het net te vinden.

Lamine Yamal scoort of geeft een assist

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Voorspelling Spanje – Kroatië

Beide landen willen niets liever dan het EK beginnen met een overwinning. Zowel de Spanjaarden als Kroaten verkeren in een prima vorm. De teams zijn zo aan elkaar gewaagd dat een weddenschap op een gelijkspel geen gekke keuze is. Bij Unibet heeft dit een quotering van 3.40.

Tip: Wil je meer informatie over de topwedstrijd tussen Spanje en Kroatië? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

Unibet
3.40
Gelijkspel

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie