Voorspelling Schotland – Zwitserland: Zwitsers zetten grote stap naar achtste finales

Foto: Voorspelling Schotland – Zwitserland: Zwitsers zetten grote stap naar achtste finales

Een flinke nederlaag tegen Duitsland en een zege op Hongarije, met die papieren zijn de Schotten en Zwitsers uit hun eerste wedstrijd gekomen. Het is nu zaak om de poule positief voort te zetten, waar Zwitserland zelfs al een ticket voor de volgende ronde kan pakken. Hieronder lees je onze tips voor het EK-duel Schotland – Zwitserland.

RheinEnergieSTADION

EURO Grp. A

19 juni 2024

21:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 19 juni 2024 20:56.

Alleen nieuwe klanten. 24 jaar of ouder. Wonend in Nederland. Maximum inzet: 1€.

Bookmakers: Zwitserland wint weer

Als we de wedkantoren mogen geloven, dan is de kans groot dat Zwitserland ook dit tweede groepsduel gaat winnen. Dat zal niet alleen te maken hebben met het betere resultaat in de eerste wedstrijd, maar ook met het surplus aan individuele kwaliteiten. Het is ook niet voor niets dat deze wedstrijd gaat tussen de nummers negenendertig en negentien van de FIFA-wereldranglijst.

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 vs 🇨🇭: Aanvallend zwak Schotland

Het was een unicum in de eerste wedstrijd van dit EK: Schotland scoorde zonder op doel te hebben geschoten. Antonio Rüdiger was met een eigen doelpunt verantwoordelijk was voor de enige Schotse treffer en de Schotten zelf wisten geen enkele keer het doel van Manuel Neuer onder vuur te nemen. Ze zullen vast sterker voor de dag willen komen tegen Zwitserland, maar dan nog is de kans groot dat scoren erg lastig gaat blijken.

Zwitserland houdt de nul

Speler om op te letten en wedden: Kwadwo Duah

In pas zijn tweede interland voor Zwitserland was Kwadwo Duah een verrassende doelpuntenmaker toen hij de score al vroeg opende. Hij is ook niet bepaald een grote naam in het Europese voetbal, want na periodes bij FC St. Gallen en 1. FC Nürnberg is hij sinds vorig jaar zomer actief voor Loedogorets Razgrad. Duah zal hopen dat het hem ook lukt in zijn derde interland tot een treffer te komen.

Kwadwo Duah scoort

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Voorspelling Schotland – Zwitserland

Het verschil aan emotie in de twee kampen is groot. De een moet de wonden likken, terwijl de ander veel positiviteit heeft overgehouden aan de eerste pot op dit EK. Het mag te verwachten zijn dat Schotland een stuk beter voor de dag gaat komen, maar dan nog schatten we Zwitserland in als de sterkere van de twee. De marge zal wellicht wat kleiner worden, maar wij tippen toch een zege van het Alpenland.

Tip: Wil je meer informatie over deze wedstrijd tussen Schotland en Zwitserland? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

BetMGM
1.83
Zwitserland wint

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie