Voorspelling Kroatië – Albanië: Pakt Kroatië eerste drie punten?

Foto: Voorspelling Kroatië – Albanië: Pakt Kroatië eerste drie punten?

Kroatië en Albanië verloren beiden hun eerste wedstrijd op het Europees kampioenschap. In hun tweede groepswedstrijd treffen zij elkaar. Kunnen de Kroaten hun eerste punten van het toernooi pakken?

Volksparkstadion

EURO Grp. B

19 juni 2024

15:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 19 juni 2024 15:00.

Alleen nieuwe klanten. 24 jaar of ouder. Wonend in Nederland. Maximum inzet: 1€.

Kroatië favoriet in duel tegen Albanië

De Kroaten zijn favoriet voor het duel tegen Albanië. De druk op dit duel is hoog. Kroatië leed een 3-0 nederlaag tegen Spanje, terwijl Albanië met 2-1 verloor van Italië. Beide landen staan dus nog op nul punten en moeten nu punten verzamelen om nog een kans te maken op de volgende ronde.

🇭🇷 Vs 🇦🇱: Kan Alabanië weer scoren?

Albanië verraste Italië door al binnen de eerste minuut te scoren, wat tegen de verwachtingen inging. Hoewel Italië gedurende de rest van de wedstrijd sterker was, wist Albanië toch nog enkele kansen te creëren.

Meer dan 0,5 doelpunten door Albanië

Speler om op te letten en wedden: Lovro Majer

Bij Kroatië ligt de aandacht vooral op Luka Modrić en Mateo Kovačić, maar ook Lovro Majer verdient erkenning. Deze minder bekende, maar uitstekende middenvelder, speelde tegen Spanje als rechtsbuiten en behoorde tot de betere spelers. In een oefenwedstrijd voorafgaand aan het EK scoorde hij tweemaal voor Kroatië. Het zal zich tegen Albanië willen laten gelden.

Meer dan 0,5 schoten op doel door Lovro Majer

Voorspelling Kroatië – Albanië

Tegen Spanje toonden de Kroaten dat zij wel degelijk kunnen voetballen, maar de Spanjaarden waren die dag te sterk. Als Kroatië tegen Albanië hetzelfde niveau haalt, lijkt een overwinning zeker mogelijk. Onze belangrijkste wedtip is daarom om in te zetten op een overwinning van Kroatië, met een odd van 1.47 bij Unibet.

Tip: Check ook onze diepgaande voorbeschouwing op Kroatië – Albanië voor interessante extra informatie.

Unibet
1.47
Kroatië wint

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie