Voorspelling Duitsland – Schotland: Duits doelpuntenspektakel in openingswedstrijd EK?

Foto: Voorspelling Duitsland – Schotland: Duits doelpuntenspektakel in openingswedstrijd EK?

Op vrijdagavond staat de openingswedstrijd van het EK in Duitsland op het programma. Het gastland begint met een wedstrijd tegen Schotland. Hier vind je de belangrijkste odds en enkele voorspellingen voor dit duel. Scoren de Duitsers erop los in hun eerste wedstrijd?

Alleen nieuwe klanten. 24 jaar of ouder. Wonend in Nederland. Maximum inzet: 1€.

Die Mannschaft favoriet bij de bookmakers

Het mag geen verrassing zijn dat de Duitsers de duidelijke favoriet zijn voor deze wedstrijd. Het thuisvoordeel in München én een Schots team dat uit vorm is spreken in het voordeel van Duitsland. Hoewel Schotland indruk maakte tijdens de kwalificatiereeks, vallen de resultaten in 2024 tot nu toe tegen.

🇩🇪 Vs 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿: Weten beide landen te scoren?

In de verdediging en op het middenveld heeft Schotland enkele uitstekende spelers. Het team van bondscoach Steve Clarke mist echter aanvallers die op het hoogste niveau wedstrijden kunnen beslissen. Waar Duitsland over veel aanvallende kracht beschikt, ontbreekt dit duidelijk bij Schotland. Het is dan ook de vraag of beide landen zullen scoren.

Beide teams scoren: Nee

Speler om op te letten en wedden: Kai Havertz

Kai Havertz is misschien niet de meest opvallende speler in de voorhoede van Die Mannschaft, met jonge sterren als Florian Wirtz en Jamal Musiala aan zijn zijde. Havertz heeft echter een neusje voor de goal en weet vaak op het juiste moment op de juiste plaats te zijn. Inzetten op een doelpunt of assist van hem lijkt daarom geen verkeerde keuze.

Kai Havertz scoort of geeft een assist

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Voorspelling Duitsland – Schotland

Duitsland moet in de eerste wedstrijd presteren en zal het publiek willen vermaken. Schotland is een ploeg met veel vechtlust, maar heeft de laatste interlands niet overtuigend gespeeld. Een ruime overwinning van de Duitsers behoort daarom tot de mogelijkheden. Onze wedtip voor deze wedstrijd is inzetten op meer dan 2,5 doelpunten van Duitsland. Unibet biedt een odd van 2.28 voor deze weddenschap.

Tip: Wil je meer informatie over de openingswedstrijd tussen Duitsland en Schotland? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

Unibet
2.28
Duitsland scoort meer dan 2,5 doelpunten

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie