Voorspelling België – Roemenië: Belgen pakken eerste punten

Foto: Voorspelling België – Roemenië: Belgen pakken eerste punten

Onze zuiderburen staan zaterdagavond voor een belangrijk duel tegen Roemenië. België verloor de eerste wedstrijd en mag geen onnodige punten meer verspelen. Tegen Roemenië moeten de eerste punten worden gepakt.

RheinEnergieSTADION

EURO Grp. E

22 juni 2024

21:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 22 juni 2024 20:59.

België favoriet tegen Roemenië

Volgens de bookmakers is België de favoriet, wat niet echt verrassend is. De Belgen presteerden echter niet in de afgelopen wedstrijd tegen Slowakije, die met 0-1 verloren ging. Twee doelpunten van Romelu Lukaku werden afgekeurd. Met een beetje meer geluk hadden de Belgen nu drie punten gehad.

🇧🇪 Vs 🇷🇴: Beide landen scoren

België creëerde veel kansen, maar de bal wilde er tegen Slowakije maar niet in. Lukaku scoorde dus tweemaal, maar beide treffers werden afgekeurd. Daarnaast kreeg de aanvaller nog een aantal grote kansen. Een doelpunt van België lijkt onvermijdelijk, ook al lukte het in de vorige wedstrijd niet. Roemenië heeft laten zien goed om te kunnen gaan met counters. Tegen Oekraïne kwamen de meeste kansen daaruit voort en ook tegen België zullen er counterkansen ontstaan.

Beide teams scoren: Ja

Speler om op te letten en wedden: Romelu Lukaku

De Belgen speelden een zeer ongelukkige wedstrijd. Er lijkt echter een ketchup-effect aan te komen bij Lukaku. Hij krijgt zoveel kansen dat, zodra er een bal goed valt hij waarschijnlijk zal blijven scoren. Een doelpunt van hem lijkt niet onwaarschijnlijk tegen Roemenië.

Romelu Lukaku scoort

Voorspelling België – Roemenië

België had al van Slowakije moeten winnen. De selectie van Domenico Tedesco was een stuk beter, maar de bal ging er maar niet in. Het moet een keer goed vallen en dat moet tegen Roemenië gebeuren. Met een odd van 1.50 bij BetMGM kan er worden ingezet op een overwinning van België.

Tip: Check ook onze uitgebreide voorbeschouwing op België – Roemenië voor alle ins en outs rondom deze EK-topper.

BetMGM
1.50
België wint

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie