‘Vijftal clubs strijden om handtekening PSV-talent Babadi’

Foto: ‘Vijftal clubs strijden om handtekening PSV-talent Babadi’

PSV-talent Isaac Babadi heeft nog altijd geen knopen doorgehakt over zijn toekomst. De achttienjarige middenvelder geniet belangstelling uit binnen- en buitenland, maar kan ook langer in Eindhoven blijven. Volgens het Eindhovens Dagblad zijn er nog een vijftal clubs in de race voor Babadi.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Onderhandelingen met PSV lopen stroef

De talentvolle middenvelder werd vorige week nog teruggezet naar Jong PSV door trainer Peter Bosz, omdat hij te laat was voor de wedstrijd tegen FC Den Bosch. Maandagavond speelde hij mee tegen De Graafschap, waarin Bababdi niet opviel tijdens de 4-2 nederlaag.

PSV is al lange tijd bezig om het contract te verlengen, maar vooralsnog zit er geen schot in de zaak. Het Brabants medium weet dat beide partijen nog altijd in gesprek zijn, maar een definitie klap wordt er nog niet opgegeven. Beide partijen blijven vooralsnog steggelen en ook van een mondeling akkoord, waaraan PSV al dacht, is nog geen sprake.

Ajax en Feyenoord op het vinkentouw

Het Eindhovens Dagblad meldt dat vanuit het buitenland  Anderlecht en Eintracht Frankfurt geïnteresseerd zijn, terwijl in Nederland Ajax en Feyenoord naar verluidt interesse hebben. Al lijkt voor laatstgenoemde club de financiële eisen van de middenvelder behoorlijk gortig. De krant stelt dat er ook gesproken kan worden in Brussel en Frankfurt, maar dus ook nog kan bijtekenen bij PSV. Dan moet wel het geschetste perspectief positief zijn voor Babadi, die momenteel weinig speelt in het eerste elftal van PSV.

Moet Babadi vertrekken bij PSV?

  • Ja, dat zou beter zijn voor zijn toekomst
  • Nee, hij kan beter blijven bij PSV
608+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie