‘Veelvraat’ Ajax wil Young Boys ook in Zwitserland slachten

Foto: ‘Veelvraat’ Ajax wil Young Boys ook in Zwitserland slachten

Op donderdagavond om 21.00 uur klinkt in het Stade de Suisse in Bern het beginsignaal van de returnwedstrijd tussen Ajax en Young Boys in de achtste finale van de Europa League. In de Johan Cruijff ArenA werden de Zwitsers met 3-0 van de mat geveegd en dus zou je zeggen: dit is hét moment om de krachten te sparen. De Amsterdammers spelen echter áltijd voor de overwinning. Hieronder blikken wij samen met TOTO vooruit.

Coach Erik ten Hag heeft een duidelijke missie met Ajax: titels winnen en spelen op een manier die aanspreekt. Geschiedenis schrijven met het team. Goed is niet langer goed genoeg in onze hoofdstad! “We hebben gebouwd aan een team, aan een speelwijze, onze uitgangspunten bepaald”, zo vertelde hij in het afgelopen weekend. “We stellen steeds hogere eisen aan elkaar, die mentaliteit is gekweekt.” 

Waar het dus misschien aantrekkelijk lijkt om op een gelijkspelletje te spelen in het Stade de Suisse, wil Ajax Young Boys juist opnieuw van de mat vegen. En daar kun jij, als échte Koning TOTO, van profiteren. Volgens de bookmakers zijn de mannen van Ten Hag weliswaar favoriet in Zwitserland, toch kent een overwinning voor de Amsterdammers een behoorlijk aantrekkelijke quotering, namelijk 2,12. En als de gedoodverfde Eredivisie-kampioen er wederom een voetbalshowtje van maakt, dan kun je al helemaal in de prijzen vallen: de quotering voor winst met minimaal twee doelpunten verschil is 3,55 en de quotering voor een zege met minimaal drie doelpunten verschil is zelfs 7,15

Verwacht jij een nieuwe 3-0 overwinning voor Ajax? Op die uitslag kun je natuurlijk ook inzetten, met een gigantische quotering van 22,00. Bij een inleg van slechts vijf euro maak je al kans om meer dan honderd euro te pakken!

Maar… wie gaat al die goals dan maken? Sébastien Haller is er uiteraard niet bij, omdat Ajax blunderde en zijn recordaankoop (22,5 miljoen euro) vergat in te schrijven voor de Europa League. Dat lijkt de Amsterdammers echter helemaal niet te deren en daar is maar één man verantwoordelijk voor: Dusan Tadic, die in de vorm van zijn leven steekt. De 32-jarige Serviër was dit seizoen in alle competities al goed voor 19 doelpunten en 19 assists in 38 wedstrijden, en het is niet ondenkbaar dat de gelegenheidsspits tegen Young Boys weer een doelpuntje meepikt. Dat is gezien de aantrekkelijke quotering (2,65) ook voor jou een kans om te scoren, en als dat via de penaltystip gaat (5,00) loop je helemaal binnen! Of misschien geloof je toch meer in een goal van Antony (3,15), David Neres (3,75) of Davy Klaassen (3,85)? 

Laten we echter niet vergeten dat Young Boys een ronde eerder nog vier doelpunten scoorde tegen het Bayer Leverkusen van de Nederlandse coach Peter Bosz. Theoson Siebatcheu was toen twee keer trefzeker, maar moest het in de heenwedstrijd tegen Ajax doen met een plekje op de reservebank. De Zwitsers moeten donderdag minimaal vier goals maken om door te stomen naar de kwartfinale en Siebatcheu is hoogstwaarschijnlijk tot op het bot gebrand om te laten zien wat hij waard is: scoort hij het láátste doelpunt van de wedstrijd? Waarom niet? De quotering van 6,75 is in ieder geval geen sinecure.

Alle quoteringen zijn actueel op het moment van publiceren. Check voor de meest actuele quoteringen TOTO.nl. Heb jij nog geen account bij TOTO? Maak deze dan hier aan en zet je voetbalkennis om in geld!

Verwacht jij een nieuwe slachtpartij?

  • Ik wel
  • Ik niet
358+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

19:15
19+
‘Stunttransfer bij Feyenoord’
19:00
3+
The Champ en Vlemmix willen boost door EK-song: ‘Kan Oranje wel gebruiken’
18:47
9+
De Roon bevestigt: ‘Belangrijkste week uit mijn carrière nu nachtmerrie’
18:33
58+
Driessen voorspelt wie nog af gaan vallen uit voorselectie Oranje
18:20
58+
Berghuis: “Heb erover nagedacht hoe we dit moeten aanpakken..”
18:03
89+
Slot reageert op mogelijke opvolger: ‘Heb hem hoog zitten’
17:48
0+
Tragisch privénieuws over Wesley Sneijder
17:34
261+
‘Eerste Heerenveen-aankoop onder Van Persie is PSV-speler’
17:16
41+
Slot over Geertruida, Timber, Bijlow: ‘Voorbarig te zeggen dat ze meegaan’
17:00
12+
COMPLOTTHEORIEËN op Ibiza, Farioli geen KOEKENBAKKER | Twee Viertje met Aad #83
16:48
174+
Brendan Rodgers naar Eredivisie-topclub?
16:33
87+
Pikante aanstelling Bas Nijhuis dit weekend
16:20
136+
Tegenvaller voor Noa Lang, Bosz snapt Ibiza-kritiek
16:09
94+
Lasse Schöne hakt knoop over toekomst definitief door
16:06
42+
‘PEC verliest Thy aan Azië, Eredivisie-transfer voor Namli’
15:50
723+
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot mist 11 (!) spelers
15:38
49+
Van Nistelrooij licht tipje van de sluier over zijn toekomstplan
15:25
97+
De Mos betreurt van keuze Ajax én Feyenoord
15:00
143+
Mikos Gouka schept duidelijkheid over ‘De Vrij en Feyenoord’
14:50
13+
Oranje lijkt David Alaba niet tegen te komen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie