Van Bommel vreest vertrek toptalent: “Dan wordt het moeilijk houdbaar”

Foto: Van Bommel vreest vertrek toptalent: “Dan wordt het moeilijk houdbaar”

Mark van Bommel vreest dat toptalent Arthur Vermeeren niet lang speler van Royal Antwerp zal blijven. De oefenmeester hoopt dat de pas achttienjarige middenvelder nog wat langer blijft, maar Vermeeren zou al bij meerdere Europese topclubs op de radar staan.

Europese top jaagt op Vermeeren

Vermeeren behaalde recentelijk nog een knappe veertiende plaats op de Golden Boy-verkiezing en staat er daarnaast goed op bij diverse topclubs. In gesprek met Het Laatste Nieuws geeft Van Bommel aan dat hij hoopt dat zijn selectie intact blijf, maar ook weet dat hij daar geen garantie op heeft. “Ik ga er niet van uit dat er spelers vertrekken. We willen iedereen aan boord houden. Maar als er interesse komt van de top van Europa voor iemand, dan wordt het moeilijk houdbaar. Al moet er dan wel een grote zak geld neergezet worden. En zelfs dan twijfel ik.”

Van Bommel wist niet dat Vermeeren zo hoog was geëindigd op de ranglijst van de Europese talentenverkiezing, naar beseft wel dat hij met de middenvelder een ruwe diamant in huis heeft. “Hij is blijven presteren, ook toen alle ogen steeds meer op hem gericht stonden. We zijn er constant mee bezig dat hij zich blijft ontwikkelen. Hij doet dat automatisch, en net dát is talent.”

De oefenmeester vindt zijn pupil wel wat weghebben van Jude Bellingham, die de verkiezing wist te winnen. “Hij kan zich blijven aanpassen aan een steeds hoger niveau. Zo is dat ook met Bellingham. Hij kan hier nog stappen zetten. Maar laat die volgende grote stap naar een andere club nog maar even uitblijven.”

Denk jij dat Vermeeren snel gaat vertrekken bij Antwerp?

  • Ja, deze of de volgende transferperiode
  • Nee, blijft nog wel even
96+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie