EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Vaessen wijst PSV-aanbod af’

Foto: ‘Vaessen wijst PSV-aanbod af’

PSV ziet in Etienne Vaessen de perfecte tweede doelman. De keeper van RKC Waalwijk is op de hoogte van de interesse maar wijst het aanbod van de landskampioen vriendelijk af. De Surinaams international heeft andere keuzes die hij de voorkeur geeft.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Vaessen bedankt voor PSV

Vaessen heeft met RKC Waalwijk een sterk seizoen achter de rug en is nu transfervrij. Daar lijkt hij nu volop gebruik van te willen maken. Volgens Voetbal International heeft hij al concrete aanbiedingen ontvangen van diverse Eredivisie-clubs. Feyenoord, PSV, AZ, Willem II, FC Groningen en NAC Breda hebben hun oog laten vallen op Vaessen. Bij Feyenoord en PSV zou hij als tweede doelman fungeren, mits deze clubs eerst afscheid nemen van een keeper.

Vaessen geeft de voorkeur aan een positie als onbetwiste nummer één, waardoor de topclubs minder kans maken. AZ, dat ook interesse heeft in Go Ahead-doelman Jeffrey de Lange, heeft belangstelling voor de RKC-keeper. Promovendi Willem II, FC Groningen en NAC Breda zijn concreter in hun interesse. Willem II was de eerste die actie ondernam, maar FC Groningen heeft goede papieren en is een serieuze kandidaat voor Vaessen. Dat heeft ook te maken met de komst van de nieuwe technisch directeur Frank van Mosselveld, die jaren met de doelman in Waalwijk samenwerkte.

Bij FC Groningen zijn ze ook in gesprek met een andere bekende Eredivisie-doelman. Jeroen Zoet is daar een serieuze kandidaat om eerste keeper te worden, werd donderdag bekend. Lees hieronder meer over dat nieuws.

Wie is de betere keeper?

  • Jeroen Zoet.
  • Etienne Vaessen.
1221+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie