Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Transfer Zirkzee nabij: grootmacht voldoet aan afkoopsom’

Foto: ‘Transfer Zirkzee nabij: grootmacht voldoet aan afkoopsom’

AC Milan lijkt de nieuwe club van Joshua Zirkzee te worden. De Italiaanse grootmacht heeft naar verluidt Bologna laten weten te kunnen voldoen aan de afkoopclausule van 40 miljoen euro.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

AC Milan is bereid om 40 miljoen euro te betalen aan Bologna voor Joshua Zirkzee

Dat meldt Fabrizio Romano donderdagmiddag op X. Volgens hem is Milan bereidt de vaste clausule te willen betalen. Dat zou de clubleiding van de Rossoneri al aan Bologna hebben laten weten. Als dat het geval is, moeten de Milanezen er nu uitzien te komen op de persoonlijke voorwaarden met het kamp van Zirkzee. Volgens de Italiaanse transfergoeroe is dat nog een cruciaal punt.

Toch geen Giménez

Milan is op zoek naar een opvolger van Olivier Giroud, die naar de MLS trekt. Dinsdag ging nog het gerucht dat ze het meer in Feyenoord-spits Santiago Giménez zagen zitten dan Zirkzee, maar gezien de recente ontwikkelingen lijkt daar geen sprake van. Milan zet naar verluidt vol in op de komst van de Schiedammer, die afgelopen seizoen furore maakte met stuntploeg Bologna. Hij wilde zelf graag in Italië blijven spelen en gaat zo voor een mooie vervolgstap.

Zirkzee kan zich vol focussen op de onderhandelingen, aangezien hij met Oranje niet actief zal zijn op het EK. Bondscoach Ronald Koeman vond de aanvaller niet fit genoeg in de eindfase van het seizoen, waar hij met verschillende blessures kwakkelde. Daarnaast moet Zirkzee zijn debuut in de nationale ploeg nog altijd maken.

Milan de perfecte stap voor Zirkzee?

  • 100%
  • Denk ik niet
118+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie