EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Ten Hag: “Dat hebben ze mij ook verteld”

Foto: Ten Hag: “Dat hebben ze mij ook verteld”

Erik ten Hag staat ook volgend seizoen voor de spelersgroep van Manchester United. De manager dreigde te worden ontslagen, maar kreeg onlangs toch nog groen licht vanuit de clubleiding.

Manchester United-manager beleefde ‘heel hectisch’ seizoen

In de maanden voor en de weken na de FA Cup-finale werd veel gesproken over de positie van Ten Hag. Zondagavond verklaarde hij bij de NOS: “Nou, niet alleen de laatste weken hoor, eigenlijk is het hele seizoen weer heel hectisch geweest. Never a dull moment bij Manchester United.”

“Afgelopen week stonden ze opeens op de stoep, met de boodschap dat ze graag met mij verder wilden”, aldus Ten Hag. “Het is heel verstandig dat je zaken evalueert en daarna pas beslissingen neemt, zo hoort dat in elke organisatie te gaan. Dat heeft de nieuwe clubleiding van Manchester United ook gedaan. Die hebben uitgebreid de tijd genomen om de boel te evalueren.”

Thomas Tuchel

Ten Hag erkent dat United ook andere opties heeft bekeken. “Ze hebben mij ook verteld dat ze met Thomas Tuchel hebben gesproken. Het is voor mij ook geen geheim dat ze met meerdere trainers gesproken hebben. In Nederland is dat not done, dat mag helemaal niet als je nog een zittende trainer hebt. In Engeland zijn de regels wat anders, maar uiteindelijk kwamen ze tot de conclusie dat ze de beste trainer al hadden. Ze kwamen naar Ibiza met die boodschap.”

De voormalig Ajax-trainer is blij met deze uitkomst. “De conclusie van die gesprekken is ook dat we gaan zitten om mijn contract te verlengen. We moeten nog wel tot overeenstemming komen. Of dat een abc’tje is? Nee, dat is nog niet zomaar gedaan, daar moeten we nog wel over spreken.”

Gaat hij ook zijn derde contractjaar uitdienen?

  • Ja
  • Nee
60+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie