Geertruida blijft openstaan voor nieuwe uitdaging

Foto: Geertruida blijft openstaan voor nieuwe uitdaging

Rob Jansen maakte het mislopen van de transfer van Lutsharel Geertruida van dichtbij mee. De zaakwaarnemer merkte in de podcast KieftJansenEgmondGijp op dat het nieuws hard aankwam.

Mislopen transfer Geertruida

Na een geweldig voetbaljaar was de verdediger van Feyenoord deze zomer hard op weg naar RB Leipzig. Zijn overgang was nagenoeg in kannen en kruiken, totdat de Duitsers zich plotseling terugtrokken. Nog altijd is het onbekend waarom de club dit deed, maar het gevolg was dat Geertruida bij Feyenoord bleef.

De Oranje-international had de tijd nodig om dit te verwerken, want hij ging er al een langere periode vanuit dat hij Feyenoord vaarwel zou zeggen. Jansen sluit echter niet uit dat Geertruida in de huidige transferzomer alsnog vertrekt. “Voor Geertruida is het dramatisch, moet ik zeggen. Maar goed, de transferwindow loopt nog hé.”

Het betekent echter niet dat Jansen meer weet. Volgens de succesvolle zakenman is er vooralsnog niets bekend. “Dat durf ik niet te zeggen, maar dat doet het management bij ons en die jongens begeleiden hem. Die zijn daar druk mee bezig. Mét Feyenoord, daar ben ik van overtuigd. Het wil niet zeggen dat het lukt, maar we hebben nog even te gaan.”

Gelijkspel Feyenoord

Afgelopen zondag stond Geertruida in het thuisduel met Fortuna Sittard de gehele wedstrijd op het veld. De Rotterdammers kregen het door de vroege rode kaart van Bart Nieuwkoop moeilijk en kwamen niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Alle directe concurrenten van Feyenoord sleepten wél de drie punten in de wacht.

Is Geertruida klaar voor de stap naar het buitenland?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, absoluut niet
333+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie