EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Sylvie Meis dropt Vandaag Inside-bom

Foto: Sylvie Meis dropt Vandaag Inside-bom

Sylvie Meis heeft geen goed woord over voor talkshows als Vandaag Inside. De 46-jarige presentatrice liet onlangs op arrogante wijze weten in een interview met FHM weten dat ze een jaarinkomen van honderdduizend euro maar helemaal niks vind. Dat kwam Meis op harde kritiek te staan van de mannen van Vandaag Inside.

Sylvie Meis haalt uit naar ‘zeikend’ Vandaag Inside

“Wat een griezel van een wijf”, werd Meis onder meer genoemd in de populaire talkshow. In hetzelfde interview met FHM had Meis al de kritiek voorzien. “Ik vond Nederland altijd een heel heftig land qua media, omdat de Nederlandse media heel zuur en negatief zijn. Iedereen die er iets te mooi uitziet of iets te succesvol is en ook niet bang is om daarvoor te staan… Je wordt gewoon afgemaakt. Ook deze podcast, ik weet het zeker, daar word ik ook op afgemaakt.”

Volgens Meis zijn Duitse media veel prettiger dan programma’s als Vandaag Inside. “Het is anders dan de cultuur in Nederland met al die praatprogramma’s die hier zijn waarin echt maar één doel is en dat is alleen maar zeiken, zeiken, zeiken, zeiken, zeiken. En daar kijken mensen dus echt heel graag naar en dat is ook nog het erge ervan.”

Meis zegt helemaal niks te hebben met talkshows als Vandaag Inside. “Het wordt in stand gehouden omdat die televisiebazen ook wel weten: als we dat niet doen, dan hebben we dat niet. Hoe zielig is dat eigenlijk? Je moet dus echt mensen een podium geven die verschrikkelijke dingen zeggen over andere mensen. En dat scoort.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Is Sylvie Meis een leuke persoonlijkheid?

  • Ja, kijk ik graag naar
  • Nee, echt een vreselijk mens
1832+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie