‘Superdeal Feyenoord nog altijd ‘springlevend”

Foto: ‘Superdeal Feyenoord nog altijd ‘springlevend”

Feyenoord kijkt serieus naar de mogelijkheid om Luis Sinisterra te huren van Leeds United. De Rotterdammers willen de Colombiaanse aanvaller dolgraag toevoegen aan de selectie.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Feyenoord ziet kansen om Sinisterra te huren

Sinisterra is niet van plan een heel seizoen in The Championship uit te komen met het gedegradeerde Leeds United, en zinspeelt op een vertrek. Bij The Whites traint hij momenteel apart van de groep, al is de officiële lezing dat de Zuid-Amerikaan met een knieblessure kampt. Tijdens de 1-0 nederlaag afgelopen weekend hoorde hij daarom niet bij de selectie, tijdens de seizoensopening speelde Sinisterra wel de volle negentig minuten.

Flinke concurrentie

Feyenoord, dat moeizaam startte aan het nieuwe seizoen, is nog altijd op zoek naar versterking op de vleugels. Naast Sinisterra staat er met Oussama Idrissi nog een oud-speler van de club op de nominatie om gehuurd te worden. 1908.nl stelt dat Feyenoord kans maakt om Sinisterra terug te halen naar De Kuip, al is de concurrentie wel stevig. Zo zou hij ook in de belangstelling zijn van meerdere Bundesliga- en LaLiga-clubs. Bij Olympique Marseille wordt de international genoemd als opvolger van Cengiz Ünder.

Dinsdag zullen de Rotterdammers nog een onderhoud hebben met de leiding van Leeds United, waar de transfermogelijkheden besproken worden. Volgens de berichtgeving is de kans op een deal zo nog springlevend. Sinisterra staat nog tot medio 2027 onder contract bij de Premier League-club, die vorig jaar 25 miljoen euro overmaakte aan Feyenoord. Door verschillende blessures én de degradatie eindigde het eerste seizoen van de Colombiaan in een tragedie.

Zie je dit echt gebeuren?

  • Ja!
  • No way!
590+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie