Spakenburg-uitblinker deelt sneer uit aan ‘niets wetende’ Klaiber

Foto: Spakenburg-uitblinker deelt sneer uit aan ‘niets wetende’ Klaiber

Vince Gino Dekker was dinsdagavond één van de uitblinkers aan de kant van stuntploeg Spakenburg. De aanvaller van de Tweededivisionist was dinsdag tweemaal aangever in de 1-4 overwinning op FC Utrecht. Na afloop van het duel kwam Dekker nog even terug op de eerder gedane uitspraken van Utrecht-verdediger Sean Klaiber.

Dekker, die een jeugdverleden bij Ajax kende, verzorgde de assist bij de 1-3 van ploeggenoot Masies Artien en bediende ook Spakenburg-aanvoerder Floris van der Linden op maat: 1-4. Na afloop van het duel verscheen Dekker vol verwondering voor de camera’s van ESPN. “Dit zijn de mooie potjes. Nee, niemand ging van dit resultaat uit. Bizar.”

Dekker was blij dat zijn ploeg voor de rust de nul kon houden. “We hadden al gezegd dat geen tegengoal krijgen bij rust top zou zijn. En daarna zouden we het wel zien. Dan wordt het ook nog 0-2, is er een VAR-moment (afgekeurde goal FC Utrecht, red.) en wordt het ook nog 1-3 en 1-4. Dit verzin je niet.”

Uitspraken Klaiber

Wel voelde Dekker nog even de spanning na de aansluitingstreffer van Utrecht. “Het was op een gegeven moment wel even billenknijpen, maar we hebben snelle jongens in de counter. Mooi dat het dan zo uitpakt.” De aanvaller deelde ook nog een klein sneertje uit aan Utrecht-verdediger Klaiber, die voor de wedstrijd vertelde weinig van Spakenburg te weten. “Klaiber zei dat hij geen enkele speler van Spakenburg kende en niet wist wie onze buitenspelers waren. Nou mooi dat ik nu dan twee assists geef en dat Luuk (Admiraal, red.) en Floris (van der Linden, red.) scoren.”

Dekker wist ook te vertellen welke tegenstander Spakenburg moet loten in de halve finale. “Dit is gewoon bizar. Ik hoop stiekem op Feyenoord-uit, Ajax-uit hebben we al een keer gehad. We gaan nog een paar uurtjes door, het dorp zal uitlopen. We gaan ook nog een paar dagen met z’n allen naar Ibiza. Het is ongekend.”

Wat zou voor Spakenburg een mooie loting zijn?

  • Ajax
  • Feyenoord
  • PSV
1234+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie