Slot windt er geen doekjes om: “Dán wordt zijn perspectief minder”

Foto: Slot windt er geen doekjes om: “Dán wordt zijn perspectief minder”

Neraysho Kasanwirjo had vooralsnog ongetwijfeld meer gehoopt van zijn periode bij Feyenoord. Bij de seizoensopening tegen Fortuna Sittard (0-0) hield trainer Arne Slot de verdediger buiten de selectie.

Kasanwirjo moest tegen Fortuna op de tribune plaaatsnemen

Ondanks dat Kasanwirjo de gehele voorbereiding meedraaide, en de nodige minuten maakte, moest hij afgelopen zondag op de tribune plaatsnemen. Slot had geen plek voor hem in de wedstrijdselectie. “Hij wordt een beetje tekortgedaan, want hij is absoluut goed genoeg en traint ook goed. Maar ik heb met aantallen te maken: het zou gek zijn om vijf verdedigers op de bank te zetten”, verklaart de oefenmeester zijn keuze tegenover ESPN.

Laag in de pikorde

Thomas Beelen, Marcus Pedersen, Marcos López en Ramon Hendriks kregen de voorkeur boven Kasanwirjo. Slot hoopt dat de 21-jarige Amsterdammer een tandje bijzet “Het zou heel goed kunnen dat Nana volgende week weer bij de selectie zit, want je weet nooit wat er de komende twee weken nog gaat gebeuren met spelers”, aldus Slot, die wel eerlijk is tegen zijn pupil. “Als de selectie zo blijft, is zijn perspectief wat minder. Dan is het aan hem hoe hij daarmee om wil gaan.”

Feyenoord betaalde afgelopen winter twee miljoen euro om Kasanwirjo los te weken bij FC Groningen. Tot dusver kwam hij nog niet in de buurt van een vaste basisplaats. Mede door het aanblijven van Lutsharel Geertruida en de komst van Thomas Beelen is het perspectief van de voormalig jeugdinternational er niet rooskleuriger op geworden.

Heeft Kasanwirjo perspectief bij Feyenoord?

  • Jawel hoor
  • Totaal niet
494+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie