Reijnders leeft zijn droom bij AC Milan “Maar ik ben nog niet klaar”

Foto: Reijnders leeft zijn droom bij AC Milan “Maar ik ben nog niet klaar”

Tijjani Reijnders geniet van zijn eerste dagen bij AC Milan. De middenvelder maakte vorige week de overstap van AZ naar de Italiaanse topclub en vloog meteen door naar de Verenigde Staten voor een oefencampagne. Hij kan niet wachten tot het seizoen begint. “Ik wil prijzen winnen met deze club.”

Interview Tijjani Reijnders over eerste dagen bij AC Milan

In de nacht van donderdag op vrijdag maakte Reijnders zijn eerste minuten bij Milan. De Zwollenaar begon in de basis in de oefenwedstrijd tegen Juventus (2-2) en speelde 57 minuten mee in een goedgevuld Dignity Health Sports Park in Los Angeles. “Het is heel mooi om in deze sfeer oefenduels te spelen. Het is alsof je echte wedstrijden speelt”, vertelde Reijnders na afloop aan de pers.

De oud-speler van PEC Zwolle en AZ is positief over de ontvangst bij zijn nieuwe club. “Ik ben goed opgevangen. We hebben een goede groep met een leuke sfeer. Ik kan niet wachten totdat de competitie start”, aldus Reijnders. De stap van de Eredivisie naar de Serie A is groot, maar de 25-jarige middenvelder hoopt snel aan te kunnen haken bij het niveau. “Ik kan nog altijd veel leren en ben hier gekomen om mijzelf te ontwikkelen, dat moet je altijd doen als voetballer. AC Milan is voor mij de perfecte club om dat te doen.”

Prijzen winnen

Reijnders is hongerig om zijn verblijf bij Milan tot een succes te maken. “Het was altijd mijn droom om op dit niveau te spelen. Ik heb het gelukkig gehaald, maar ik ben nog niet klaar. Ik wil mooie prestaties neerzetten, prijzen winnen, de landstitel veroveren en het goed doen in de Champions League. Eerst de groepsfase doorkomen en daarna kijken we verder. De wil om te winnen is sterk aanwezig.”

Gaat Reijnders slagen bij AC Milan?

  • Ja, zonder twijfel.
  • Nee, de stap is te groot.
421+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie