‘Real Madrid denkt aan verrassende doelman’

Foto: ‘Real Madrid denkt aan verrassende doelman’

Real Madrid heeft zich dit seizoen opnieuw tot kampioen van Spanje gekroond. Eind mei kan er nog een prachtige kers op de kampioenentaart komen als De Koninklijke ook de Champions League weet binnen te halen. Ondertussen zijn de Madrilenen ook naast het veld druk in de weer. 

Zo moeten ze mogelijk op zoek naar een nieuwe doelman. Andriy Lunin, de Oekraïense tweede doelman van Real, wil namelijk andere oorden opzoeken. Dat meldt Marca. Hij wil meer aan spelen toekomen of toch minstens kunnen vechten voor zijn plaats onder de lat. In Madrid is dat praktisch onmogelijk met een Thibaut Courtois die de ene glansprestatie na de andere op de mat legt. De hoofdstedelingen denken ook al aan een vervanger voor Lunin, weet hetzelfde medium. 

Real zou denken aan David Ospina (Napoli) om het vertrek van Lunin op te vangen. De 33-jarige Colombiaanse doelman is de vaste nummer één bij de Italiaanse topclub en heeft heel wat ervaring. Hij zou zelf akkoord gaan met een verhuizing naar Madrid, waar hij wel vrede zal moeten nemen met de rol van tweede keeper. Een ander pluspunt voor Los Blancos: Ospina werkte bij Napoli al samen met Carlo Ancelotti, de huidige trainer van de Spaanse kampioen. Ospina heeft een contract dat eind dit seizoen afloopt. 

Arsenal

Ospina heeft veel ervaring. Hij speelde in eigen land voor Atlético Nacional en maakte daarna een transfer naar het Franse OGC Nice. Daar haalde Arsenal hem op voor vier miljoen euro. Voor The Gunners speelde hij in totaal 70 duels, waarin hij 27 keer de nul wist te houden. Daarna trok Ospina naar Napoli.

TIP: De huidige quotering voor winst Arsenal tegen Everton staat op 1.53. Claim nu €250 bonus op Circus, klik hier!

Ospina een topdoelman?

  • Zeker wel
  • Dat vind ik niet
74+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie