‘Real haalt concurrent Timber als vervanger Militão’

Foto: ‘Real haalt concurrent Timber als vervanger Militão’

Real Madrid begon het seizoen dan wel met een knappe uitzege bij Athletic Bilbao, op persoonlijk vlak verliep de start van de nieuwe jaargang dramatisch. Zo liepen sterkhouders Thibaut Courtois en Éder Militão stevige blessures op. Voor de doelman is al een vervanger aangetrokken, het zal waarschijnlijk niet lang meer duren dat ook een opvolger voor de verdediger wordt gepresenteerd.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Real begint seizoen met personele promblemen

Courtois viel op de training uit met een kruisbandblessure en zal maanden aan de kant staan. De Koninklijke haalde met Kepa Arrizabalaga een stand-in op bij Chelsea. De Spaanse doelman wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van The Blues.

Het noodlot sloeg voor Militão al snel toe in Bilbao. De Braziliaanse verdediger scheurde eveneens zijn kruisband af en ligt lange tijd in de lappenmand. Real is druk op zoek naar een vervanger en volgens Fichajes kijkt het wederom rond in Londen. De Madrilenen zijn naar verluidt geïnteresseerd in Gabriel Magelhães van Arsenal. Die staat nog tot medio 2027 onder contract bij The Gunners en is volgens Tranfermarkt zo’n 55 miljoen euro waard. Fichajes wordt echter niet gezien als hele betrouwbare bron, en dus is het de vraag of we de berichtgeving heel serieus moeten nemen.

Sterkhouder Arsenal

Magelhaes was vorig seizoen een belangrijkrijke schakel bij Arsenal, dat lange tijd aan kop stond in de Premier League. Hij speelde alle 38 wedstrijd in de competitie en had daarmee een groot aandeel in de tweede plaats van de Londenaren. De Engelse grootmacht kocht Magalhães drie jaar geleden van Lille. Het betaalde toen 26 miljoen euro aan de Noord-Franse club. Real zou hem nu naar verluidt voor om en bij de 25 miljoen euro naar Madrid kunnen halen, een goede deal voor De Koninklijke. De speler zou een move naar de Spaanse hoofdstad wel zien zitten. Magalhães is bij Arsenal een concurrent van Jurriën Timber, al ligt ook hij er maanden uit met een knieblessure.

Een versterking voor Real?

  • Zeker wel
  • Ik twijfel…
354+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie